Een E-Dryer zorgt voor oplossingen bij vochtproblemen.

Trekt vocht op in de kelder en wilt u de kelder daarom waterdicht maken? Dan biedt de E-Dryer u hierbij een oplossing. De kelder zal in eerste instantie zelf geen hoeveelheden water meer toe moeten laten. Een kelder waarbij de bodem voortdurend is voorzien van een laag water is natuurlijk niet zonder veel werk waterdicht te maken. Daar is de E-Dryer ook niet voor bedoeld. Deze is wel bedoeld om optrekkend vocht in de kelder te reguleren. Heeft u besloten de kelder waterdicht te maken? Dan brengt u met een E-Dryer de situatie in balans. Uw kelder zal hierdoor beter te gebruiken zijn als volwaardige ruimte. De E-Dryer wordt geleverd door JB Muurdroging. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer door heel Nederland. Onder meer zorgen we hiermee voor kelders die beter te gebruiken zijn als volwaardige ruimtes. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van optrekkend vocht. Heeft u echter kelders die niet helemaal droge muren hebben omdat het optrekkend vocht niet te beheersen is? Dan is de E-Dryer de perfecte oplossing.

     

Waterdicht maken of het vocht beheersen?

Een kelder helemaal waterdicht maken kan een hele klus zijn. In de meeste gevallen is het volledig waterdicht maken van kelders helemaal niet nodig. Bij veel kelders is er sprake van vocht in de wanden van de kelders. Gedurende lange periodes zijn de kelders dan op de bodem gewoon droog. Men heeft dan meestal wel last van optrekkend vocht in de muren van de kelderruimte. U herkent het door vochtvlekken, schimmel en loslatend stucwerk. Juist in dit soort situaties is de E-Dryer een perfecte oplossing. Door de werking van de E-Dryer wordt het optrekkend vocht gestopt. U zult merken dat het klimaat in de kelders hierdoor verbetert. Zijn de hoge kosten van het volledig afdichten van uw kelderruimte echt noodzakelijk? Vaak is dit niet zo, en dan heeft u met de E-Dryer een voordeligere en uitstekend werkende oplossing in huis waar u tientallen jaren mee vooruit kunt.

De werking en voordelen van een E-Dryer:

  • Een zeer zwak elektromagnetisch veld stopt het optrekken van vocht
  • Geen milieubelasting door chemische middelen
  • Energiebesparing door betere vochthuishouding
  • Slimme software die nauwkeurig wordt aangestuurd
  • Geen hak- en breekwerk nodig om de E-Dryer te plaatsen

Uw kelder vrij van optrekkend vocht maken? Neem contact met ons op.

JB Muurdroging is uw leverancier van de E-Dryer. Bel ons op 06-81048019 voor informatie en afspraken. Of vul het contactformulier in of mail naar info@drogemuren.nl met uw vragen over de kelder droog maken.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!
Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?
Bel of mail JB Muurdroging:

Tel:      06-81048019
E-mail: info@drogemuren.nl

© 2016 - 2020 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel