Voorbeelden van gebouwen waar optrekkend vocht succesvol met de E-Dryer wordt opgelost.

Wilt u gedetailleerdere voorbeelden van huizen waar het optrekkend vocht succesvol werd gestopt met de E-Dryer?

Bekijk hier een voorbeeld van onze referentielijst. (Deze online versie van de referentielijst bevat vele voorbeeldfoto's en meetresultaten maar vanwege de privacy geen persoonsgegevens.)

Wij sturen u graag de referentielijst met namen en telefoonnummers via de mail zodat u zelf met onze tevreden klanten kunt overleggen!

      

         

           

           

         

          

          

        

          

      

     

        

         

        

        

         

          

         

         

        

         

        

         

        

          

        

       

          

          

          

         

          

         

     

        

        

        

       

        

        

        

          

Woonhuis in Stenn             

         

Optrekkend vocht oplossen? www.drogemuren.nl

 

 

  Nee, dit hunebed hebben we helaas niet kunnen droogleggen.

  Er was geen elektra voor de E-Dryer.

  Misschien in de toekomst, als er zonnepanelen aanwezig zijn...

 

 

Onze eigen eerste ervaring met de E-Dryer:

036 Optrekkend vocht oplossen www.drogemuren.nl In 2003 kochten wij een monumentaal pand uit de 18e eeuw: een fantastisch mooi huis met een woonkamer met hoog plafond, gelegen op een mooie plek en een kelder met echte tongewelven. Te laat kwamen we er achter dat het huis last had van optrekkend vocht: gipswanden tegen een originele buitenmuur, aluminiumfolie achter het behang van een binnenmuur (zo slaat het vocht er niet door maar trekt het wel steeds hoger op!), en loszittend gips dat was gepleisterd op dunne houten latjes die waren weggerot. De fundering vrijleggen was onmogelijk: aan de voorzijde stoep en straat, links een begraafplaats, rechts een nog ouder pand, en achter het huis een flinke aanbouw. Bovendien steunt het tongewelf onder de grond tegen de klei aan. Een horizontale barrière was ook onmogelijk: op straatniveau waren de buitenmuren 60 tot 80 cm dik, en het tongewelf was nog dikker. Te dik om een horizontale barrière in te bouwen. Ook zou Monumentenzorg zulke rigoureuze maatregelen niet toestaan. Zo kwamen wij uiteindelijk via een tip uit bij de elektro-osmose: een gouden tip bleek het! Geen graafwerk, geen stof en rommel, en vele malen goedkoper dan we ooit hadden kunnen denken. Doordat de zoutbelasting in de muren uiteindelijk meeviel, hoefde na het drogen van de muren ook geen wandsanering uitgevoerd te worden: hadden we gekozen voor een proef met het injecteren van een uithardende gel, dan hadden we daarna ook de wanden opnieuw moeten afwerken.


Onze eigen tweede ervaring met de E-Dryer:

036 Optrekkend vocht oplossen www.drogemuren.nlEnkele jaren later waren wij op zoek naar een vakantiehuis. De locatie was het belangrijkste, de staat van het huis niet: sterker nog, overtuigd van de elektro-osmose zochten we heel bewust een oud pand met ernstige problemen met optrekkend vocht. Dit pand had alles in zich wat we ons maar konden wensen: na 15 jaar leegstand was het een en al optrekkend vocht, doorslaand vocht, lekke muren, problemen rond oude kozijnen, lekkende schoorsteen, tochtende spouwmuren, lekkend dak, rottende draagpalen, algengroei op binnenmuren en deuren, koude vloeren, dauwpunt problemen en nog veel meer. Vanaf dag 1 stond de elektro-osmose in het huis, en dankzij dat apparaat waren wij in staat om in de loop van meerdere jaren het hele huis precies naar onze wens te maken, zonder angst voor optrekkend vocht!


Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2023 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel