Vochtige binnenmuren zijn prima droog te krijgen.

Bij vocht in binnenmuren is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen.
→  Is het huis gebouwd voor 1965, en zit het vocht onderaan de muren op de begane grond of in de kelder? Dan kan het om optrekkend vocht gaan.
→  Is het huis later gebouwd, is er een betonnen fundering of zit het vocht hoger in de muren of op het plafond? Kijk dan bij Oorzaken van vocht.

Oorzaak: Optrekkend Vocht

De oorzaak is dat vocht vanuit de fundering omhoog stijgt tot in de muren. Dit gebeurt bij oudere huizen omdat er geen waterkering zit tussen de fundering en de muren. Het vocht trekt vanuit de ondergrond in de bakstenen van de fundering, en stijgt dan vocht verder omhoog. In het optrekkend  vocht zitten zouten opgelost, deze zouten blijven achter in de muur als het vocht verdampt. De achterblijvende zouten trekken weer nieuw vocht aan: het proces stopt dus niet vanzelf maar wordt steeds erger omdat er steeds meer zoutophoping ontstaat. De kristalliserende zouten drukken uiteindelijk de stuclaag van de muur af.
      

Optrekkend Vocht In Binnenmuren Bestrijden

De oplossing is zorgen dat het vocht niet meer capillair kan opstijgen. Met de E-Dryer wordt het optrekken van vocht in de muren bij de kern aangepakt. Is uw woonkamer, gang, keuken of kelder een ruimte met muren waar vocht in de muren zit of heeft u zelfs schimmel op de muren staan? JB Muurdroging biedt dan de oplossing: deze revolutionaire elektromagnetische techniek wordt  veel ingezet in ruimtes die in gebruik moeten kunnen blijven. Afhankelijk van de ernst van de situatie met het optrekkend vocht wordt een zwak elektromagnetisch veld bepaald. De ingeregelde software van de E-Dryer doet de rest.

Bel of mail ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met de E-Dryer zorgt u voor muren die geen vocht meer optrekken en het klimaat in uw huis weer goed wordt.

Bel  JB Muurdroging:  085-0606246 of bel direct de expert: 06-81048019.
Stuur een
terugbelverzoek of mail naar info@drogemuren.nl.

Het gebruik van een E-Dryer heeft vele voordelen!

De inzet van een E-Dryer biedt u vele voordelen. We noemen een aantal belangrijke:

  • Schimmel en zoutophoping stopt
  • De E-Dryer is snel te installeren, zonder hak- en breekwerk
  • De E-Dryer is in veel gevallen voordeliger dan conventionele methodes
  • Met de muursensoren kunt u zelf de vochtafname monitoren
  • Met droge muren bespaart u op uw verwarmingskosten

        

Meer weten over de aanpak van opstijgend vocht door JB Muurdroging?

Wij bieden u de oplossing tegen een vochtige muur door opstijgend vocht. U kunt rekenen op de kracht en effectiviteit van de E-Dryer. Uw muren krijgen weer een goede vochtbalans. Optrekkend vocht zal niet langer nadelig zijn voor uw gezondheid en schimmel verdwijnt. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden met JB Muurdroging 085-0606246 of de expert 06-81048019 of leg uw probleem met de vochtige ruimte(s) voor via de mail: info@drogemuren.nl.
De E-Dryer is de perfecte oplossing bij vochtige muren door optrekkend vocht!

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel