Onze werkwijze:

1. Telefonisch vooroverleg: heldere uitleg en met kennis van zaken!
In een telefonisch overleg bespreken we samen met u of we verwachten dat de E-Dryer in uw situatie de juiste oplossing kan zijn. Eventueel vragen we u om enkele foto's te mailen zodat we een beter beeld er bij krijgen.
Ook geven we u telefonisch alvast een richtprijs gebaseerd op de grootte van het gebouw.

2. Objectbeoordeling: snel ter plaatse in heel Nederland!Optrekkend vocht oplossen? www.drogemuren.nl
Op locatie beoordelen we of er echt sprake is van optrekkend vocht: kunnen we andere oorzaken uitsluiten?
We analyseren het object via een vragenlijst op een dertigtal punten, voeren wandvocht metingen uit en beoordelen of een E-Dryer in uw situatie de juiste oplossing is. Vervolgens ontvangt u van ons een nauwkeurige offerte.

3. Installatie: geen hak- en breekwerk!
Optrekkend vocht oplossen? www.drogemuren.nlAlleen als wij volledig zeker zijn dat de E-Dryer voor u de juiste oplossing is, zijn wij bereid de E-Dryer bij u te installeren! Indien er ook andere oorzaken mede verantwoordelijk zijn voor het optrekkend vocht dan ontvangt u ook hierover van ons advies over de te nemen acties.  
Samen met u bepalen we waar het apparaat onopvallend kan worden gemonteerd. We monteren de E-Dryer en eventuele continu-meetpunten zodat u zelf op ieder moment de resultaten kunt volgen. Tevens leggen we een aantal controle-meetpunten vast voor de nametingen. Binnen enkele maanden na de installatie zal opvallen dat de muren niet meer vochtig aanvoelen, en dat de eventueel aanwezige muffe schimmellucht verdwijnt.

4. Nameting: uw garantie en zekerheid!
Na 6 maanden en eventueel na 2 jaar doen wij een nameting op de controle-meetpunten. Deze meetpunten bestaan uit 2 rvs-pijpjes, 10 cm uit elkaar en tot in het hart van de muur ingebracht. Ze worden op enkele onopvallende plaatsen aangebracht: zie foto hiernaast. Een wit afdekkapje zorgt er eventueel voor dat de meetpunten onopvallend weggewerkt zijn. Tevens lezen we bij de nameting ook de gegevens uit van de datalogger. Garantie: In het onwaarschijnlijke geval dat we na 6 maanden geen teruggang in het optrekkend vocht vaststellen, halen wij het apparaat weer op en krijgt u uw geld terug.

5. Renovatie advies
Zodra na enkele maanden uw huis succesvol begint te drogen, kunt u eventuele (schoonheids-)reparaties gaan uitvoeren. Daarbij is het van belang dat de muren die nog bezig zijn verder uit te drogen, niet gaat afsluiten met vochtondoorlatende pleisters. Ook dienen eventueel in het muurwerk achterblijvende zouten geneutraliseerd of verwijderd te worden. Kijk voordat u gaat renoveren bij renovatie van zoutbelaste muren.

Via onze Duitse partners kunt u milieuvriendelijke materialen bestellen.

Milieuvriendelijke kalkprodukten en toebehoren van Naturbaushop:

  • vochtregulerende muurpleisters
  • kalkverf
  • grondeermiddel
  • gereedschappen
  • kleurtoevoegingen
  • calciumsilikaatplaten

Diverse vochtprobleemoplossers van Riwak:

  • schimmeldodende middelen
  • zout neutraliserende middelen

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2023 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel