Onze werkwijze:

1. Altijd telefonisch vooroverleg: heldere uitleg en met kennis van zaken!
In een telefonisch overleg bespreken we samen met u of we verwachten dat de E-Dryer in uw situatie de juiste oplossing kan zijn. Eventueel vragen we u om enkele foto's te mailen zodat we een beter beeld er bij krijgen.
Ook geven we u telefonisch alvast een richtprijs gebaseerd op de grootte van het gebouw.

2. Objectbeoordeling: snel ter plaatse in heel Nederland!Optrekkend vocht oplossen? www.drogemuren.nl
Op locatie beoordelen we of er echt sprake is van optrekkend vocht: kunnen we andere oorzaken uitsluiten?
We analyseren het object via een vragenlijst op een dertigtal punten, voeren wandvocht metingen uit en beoordelen of een E-Dryer in uw situatie de juiste oplossing is. Vervolgens ontvangt u van ons een nauwkeurige offerte.

3. Installatie: geen hak- en breekwerk!
Optrekkend vocht oplossen? www.drogemuren.nlAlleen als wij volledig zeker zijn dat de E-Dryer voor u de juiste oplossing is, zijn wij bereid de E-Dryer bij u te installeren! Indien er ook andere oorzaken mede verantwoordelijk zijn voor het optrekkend vocht dan ontvangt u ook hierover van ons advies over de te nemen acties.  
Samen met u bepalen we waar het apparaat onopvallend kan worden gemonteerd. We monteren de E-Dryer en maken voldoende controle-meetpunten voor de nametingen. Deze meetpunten bestaan uit 2 rvs-pijpjes, 8 cm uit elkaar en tot in het hart van de muur ingebracht. Ze worden op diverse onopvallende plaatsen aangebracht: zie foto hieronder. Een wit afdekkapje zorgt er eventueel voor dat de meetpunten onopvallend weggewerkt zijn.

4. Nameting: uw garantie en zekerheid!
Na 6 maanden doen wij een nameting op de controle-meetpunten. Tevens lezen we bij de nameting ook de gegevens uit van de datalogger. Garantie: In het onwaarschijnlijke geval dat we na 6 maanden geen teruggang in het optrekkend vocht vaststellen, halen wij het apparaat weer op en krijgt u uw geld terug.

5. Renovatie advies
Zodra na enkele maanden uw huis succesvol begint te drogen, kunt u eventuele (schoonheids-)reparaties gaan uitvoeren. Daarbij is het van belang dat u de muren die nog bezig zijn verder uit te drogen, niet gaat afsluiten met vochtondoorlatende pleisters. Ook dienen eventueel in het muurwerk achterblijvende zouten geneutraliseerd of verwijderd te worden. Kijk voordat u gaat renoveren bij renovatie van zoutbelaste muren.

Via onze Duitse partners kunt u milieuvriendelijke materialen bestellen.

Milieuvriendelijke kalkprodukten en toebehoren van Naturbaushop:

  • vochtregulerende muurpleisters
  • kalkverf
  • grondeermiddel
  • gereedschappen
  • kleurtoevoegingen
  • calciumsilikaatplaten

Diverse vochtprobleemoplossers van Riwak:

  • schimmeldodende middelen
  • zout neutraliserende middelen

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?
Bel  085-0606246 of bel direct de expert: 06-81048019.
Mail info@drogemuren.nl of stuur een terugbelverzoek.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel