Aanschafkosten

De aanschafkosten van de E-Dryer zijn afhankelijk van de grootte van het gebouw met optrekkend vocht en van plaatselijke omstandigheden zoals extra dikke keldermuren.
Op basis van de grootte van het gebouw wordt de E-Dryer met het juiste bereik van het elektromagnetische veld gekozen. Dit bereik is een straal van bijvoorbeeld 4 of 8 meter vanaf de unit. Bij grotere objecten worden eventueel meerdere units geplaatst.

De aanschafprijs is inclusief installatie, metingen vooraf/achteraf, eventuele montage van sensoren en meetpunten voor nacontrole. Bovendien kunt u kiezen om de helft na 6 maanden te betalen en bieden wij een niet goed geld terug garantie. Deze opties krijgt u niet bij andere oplossingen zoals injectage, een horizontale barrière inbrengen of rondom funderingsuitgraving met isolatie!

Prijsindicatie

Gewoonlijk kunnen wij telefonisch direct al een richtprijs noemen: graag overleggen wij met u of we denken dat het daadwerkelijk om optrekkend vocht gaat en of in uw geval de E-Dryer een perfecte oplossing zou kunnen zijn.
Bel JB Muurdroging, tel: 085-0606246 of bel direct de expert 06-81048019.
U kunt ook enkele foto's per email zenden met een beknopte beschrijving van de problemen in de kelder of van de muren en van de buitenzijde van het huis. Ook kunnen wij eventueel aan de hand van uw adresgegevens nagaan of er bepaalde storende invloeden bekend zijn over de ondergrond via grondboorgegevens of gegevens over de lokale grondsoort.

Vergelijk!

Ten opzichte van andere oplossingen is de E-Dryer gewoonlijk de voordeligste oplossing, en ook zijn geen vervelend hak- en breekwerk, stof of andere overlast nodig.
Met de E-Dryer worden alle muren in uw huis droog, ook muren waar het vochtprobleem nu nog niet zichtbaar is en dus niet alleen de muren waar men bijvoorbeeld een injectage/barrière/funderingsuitgraving zou uitvoeren.
Algemeen geldt dat des te meer vochtige muren u heeft, des te eerder de E-Dryer de voordeligste oplossing is.
Vooral indien er bij een ouder gebouw geen/defecte horizontale muur afdichting is, waardoor men er voor de toekomst rekening mee moet houden dat het optrekkend vocht op meer plaatsen kan optreden. Bij monumentale panden (met extreem dikke tussen- en buitenmuren of met een gewelvenkelder) is de E-Dryer vaak de enige effectieve manier om het optrekkend vocht kwijt te raken!
Voor uitsluitend een kleine garage, of voor slechts 1 wand met optrekkend vocht kunnen andere alternatieven goedkoper zijn.

De E-Dryer pakt de oorzaak grondig aan

Waar anderen halve oplossingen voorstellen als blijvende maatregel, pakken wij de oorzaak aan!
Bij pijn wilt u de oorzaak weghalen en niet 1 pil tegen de pijn en 1 pil tegen de bijverschijnselen van de eerste pil.
Met de E-Dryer stopt u het optrekkend vocht vanuit de zool van de fundering.
Bij injectage probeert men een stromende rivier af te dammen: bij meerlaagse stuc trekt het vocht achter de stuclaag verder omhoog: muurventilatie pakt de oorzaak niet aan en werkt niet bij binnenmuren. Bekijk onderstaande uitlegvideo!
Lagere stookkosten met droge muren. Het droogleggen van natte muren verdient zich voor een groot deel al terug door de lagere stookkosten, nog afgezien van de waardestijging van uw huis doordat het vocht geen rol meer speelt, en lelijke zoutuitbloeiingen of loslatend stucwerk niet meer voor komen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?
Bel  085-0606246 of bel direct de expert: 06-81048019.
Mail info@drogemuren.nl of stuur een terugbelverzoek.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel