Optrekkend vocht in uw pand?

Heeft u optrekkend vocht in uw huis?
En zoekt u de ideale oplossing om dit vocht in huis op te lossen? Dan is in veel situaties de E-Dryer een ideale oplossing. Het optrekkend vocht in huis wordt bestreden met het apparaat. De E-Dryer is voorzien van slimme software. Het vochtpercentage in de muren wordt gemeten en door de sturing van een zwak elektromagnetisch veld gestopt.

JB Muurdroging is leverancier in Nederland en België van deze van oorsprong Duitse vinding. Het biedt de perfecte oplossing bij vocht in huis die veroorzaakt wordt door optrekkend vocht. Ook opstijgend vocht in de kelder kan hiermee succesvol worden aangepakt.

Heeft u problemen met vocht in huis en wilt u de ideale oplossing? Kies voor de E-Dryer van JB Muurdroging!

      

Een voorbeeld van de oplossing tegen vocht in huis:

Een gezin had in de oude woning veel last van vochtige muren en ook de kelder wilde eigenlijk nooit goed droog worden. De oplossing werd gevonden in de E-Dryer. De unit werd ingesteld op de lokale omstandigheden in de woning zoals muurdikte, type bakstenen en vochtpercentage in de muren. Binnen enkele maanden droogden de muren op en werden die weer normaal droog zoals het in ieder woonhuis hoort. Het optrekkend vocht was verdwenen en had eindelijk geen invloed meer op de leefsituatie van dit gezin. Ook de vochtige kelder werd voor het eerst echt droog en weer bruikbaar als volwaardige kelderruimte waarin zonder angst voor vochtproblemen goederen kunnen worden opgeslagen. Bekijk onze referenties.

De voordelen van de E-Dryer.

De E-Dryer heeft diverse specifieke kenmerken. Met de inzet van een E-Dryer profiteert u van:

Het optrekken van vocht in al uw muren en wanden wordt gestopt

Vochtproblemen verdwijnen met als resultaat een beter leefklimaat

De E-Dryer wordt snel geplaatst zonder overlast

Het is een milieuvriendelijke methode; er worden geen chemische middelen ingezet

U kunt ieder moment zelf via de display het drogen van de wanden volgen

Wij vertellen u graag meer over de toepassing van de E-Dryer in uw huis.

Bel JB Muurdroging bij optrekkend vocht in huis!

De E-Dryer biedt een perfecte oplossing bij problemen met optrekkend vocht in uw huis. De oplossing is een unit die werkt met een zwak elektromagnetisch veld. Het is al vele duizenden keren toegepast en werkt veilig en volkomen milieuvriendelijk. Wij hebben geen chemische middelen nodig om het apparaat te laten werken. Wij stellen de software in de E-Dryer exact in voor uw pand. De instellingen worden bepaald door de individuele situatie in het pand. Bel voor meer informatie over de E-Dryer met JB Muurdroging via telefoonnummer 06-81048019. Of mail naar info@drogemuren.nl, dan nemen wij graag contact met u op. De E-Dryer is de ideale oplossing bij vocht in huis!

Garantie

Het E-Dryer systeem is al vele tienduizenden keren in heel Europa succesvol toegepast. Klik hier voor referenties en vele voorbeelden van huizen in heel Nederland waar het optrekkend vocht succesvol werd gestopt met de E-Dryer.

JB Muurdroging heeft jarenlange ervaring met het droogleggen van huizen, en is overtuigd van het succes. Daarom krijgt u altijd 6 maanden niet goed geld terug garantie en de optie om de helft pas na die 6 maanden te betalen. U loopt dus geen risico!

Los het nu op!

Wilt u direct een expert aan de lijn voor hulp en goed advies?

Bel JB Muurdroging of mail naar info@drogemuren.nl voor het oplossen van optrekkend vocht!

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Klik op een foto voor meer voorbeelden, of ga naar de Voorbeeldfoto's.

© 2016 - 2020 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel