Bestrijding van optrekkend vocht in woning, kantoor of gebouw.

Voor het bestrijden van optrekkend vocht is het belangrijk om eerst de oorzaak te achterhalen.
→  Is het huis gebouwd voor 1965, en zit het vocht onderaan de muren op de begane grond of in de kelder? Dan kan het om optrekkend vocht gaan.
→  Is het huis later gebouwd, is er een betonnen fundering of zit het vocht hoger in de muren of op het plafond? Kijk dan bij Oorzaken van vocht.

      

Optrekkend Vocht Bestrijden

Bij optrekkend vocht trekt er vocht vanuit de grond in de bakstenen van de fundering, en stijgt dit vocht verder omhoog.
Oudere huizen hebben geen waterkering tussen de fundering en de muren bovengronds, zo kan het vocht opstijgen tot boven de plint.
In het optrekkend  vocht zitten zouten opgelost, deze zouten blijven achter in de muur als het vocht verdampt.
Sterker nog, ze trekken nieuw vocht aan: het proces stopt dus niet vanzelf maar wordt steeds erger omdat er steeds meer zoutophoping ontstaat.
De kristalliserende zouten drukken uiteindelijk de stuclaag van de muur af.
→  Lees hier meer over alternatieven voor vocht bestrijding

Vocht Bestrijden Op De Juiste Manier!

Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor vochtbestrijding bij optrekkend vocht? De E-Dryer is daarvoor de ideale oplossing met een slim apparaat dat werkt met moderne software. De E-Dryer werkt met een draadloos signaal heel licht in op de cohesie (= onderlinge aantrekkingskracht) van de watermoleculen. Zo stopt het optrekkend vocht in alle muren binnen het bereik van de E-Dryer, waardoor de muren op de natuurlijke manier kunnen drogen. Het is perfect voor situaties waar men niet wil of kan uitgraven, onderkappen of injecteren of waar men geen ontsierende gaten of sleuven in de muur wil hebben.
JB Muurdroging levert deze perfecte oplossing voor vochtbestrijding door optrekkend vocht door heel Nederland en België. De E-Dryer is snel ingebouwd: de slimme software zorgt voor de rest. Lijkt deze oplossing voor vochtbestrijding door optrekkend vocht u iets? Contacteer dan JB Muurdroging.
Lees meer over de werkwijze van JB Muurdroging.

        

Weg met optrekkend vocht. De E-Dryer heeft veel voordelen.

Als u met de E-Dryer het opstijgend vocht in uw woning, monumentaal pand of kelder stopt, zult u de volgende voordelen genieten:

  • Optrekkend vocht stopt zonder uitgebreid hak- en breekwerk
  • Een gezonder klimaat in uw huis
  • Een verlaging van uw verwarmingskosten
  • Milieuvriendelijk, zonder chemische middelen
  • Een duurzame oplossing bij optrekkend vocht
    Lees meer over de werking van de E-Dryer.

Stop het optrekkend vocht en neem contact met ons op!

JB Muurdroging is uw leverancier van deze slimme oplossing voor een duurzaam en blijvend resultaat tegen opstijgend vocht. Dankzij de uitgebreide software bent u verzekerd van de best mogelijke oplossing van vochtproblemen. Bel voor informatie of voor het maken van een afspraak: 085-0606246 of bel direct de expert: 06-81048019. U kunt uw probleem ook voorleggen door een mail te sturen aan info@drogemuren.nl. De E-Dryer, de ideale oplossing bij optrekkend vocht.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel