Bestrijding van optrekkend vocht in woning, kantoor of gebouw.

Bent u op zoek naar de juiste oplossing voor vochtbestrijding bij optrekkend vocht? De E-Dryer is daarvoor de ideale oplossing met een slim apparaat dat werkt met moderne software. JB Muurdroging levert deze perfecte oplossing voor vochtbestrijding door optrekkend vocht door heel Nederland en België. Als u snel werk wilt maken van het stoppen van optrekkend vocht dan kunnen we op korte termijn een afspraak met u maken. De E-Dryer is binnen een paar minuten ingebouwd: de slimme software zorgt voor de rest. Lijkt deze oplossing voor vochtbestrijding door optrekkend vocht u iets? Contacteer dan JB Muurdroging. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina.

      

Succesvol optrekkend vocht bestrijden in de praktijk.

Een eeuwenoude kelder in Vlaanderen kon nauwelijks nog worden gebruikt. Ongeschikt voor opslag doordat de dozen met goederen te vochtig werden. De kelder had ernstige problemen door optrekkend vocht. De muren werden gewoon niet droog. Op diverse plaatsen was zelfs een hardnekkige laag schimmel te vinden. Door het installeren van de E-Dryer veranderde al na een aantal weken het klimaat in de kelder aanzienlijk. Na een aantal maanden was de kelder wel weer geschikt voor opslag. De software van de E-Dryer kan via sensoren in de muren het vochtgehalte in de muren vaststellen en daar haar werking op aanpassen. Zo zorgt de E-Dryer ervoor dat de kelder goed droog wordt en blijft!. Heeft u ook zo’n kelder of andere veel te vochtige ruimte? Wilt u het optrekkend vocht definitief stoppen? De E-Dryer kan ook bij u zorgen voor een (eindelijk) bruikbare kelderruimte. Bel of mail JB Muurdroging en vraag of dit ook in uw situatie de perfecte oplossing is.

Weg met optrekkend vocht. De E-Dryer heeft veel voordelen.

Als u met de E-Dryer het opstijgend vocht in uw woning, kantoor of andere gebouwen stopt, zult u de volgende voordelen genieten:

  • Optrekkend vocht stopt zonder uitgebreid hak- en breekwerk
  • Een gezonder klimaat in uw huis
  • Een verlaging van uw verwarmingskosten
  • Milieuvriendelijk, zonder chemische middelen
  • Een duurzame oplossing bij optrekkend vocht

Stop het optrekkend vocht en neem contact met ons op!

JB Muurdroging is uw leverancier van deze slimme oplossing voor een duurzaam en blijvend resultaat tegen opstijgend vocht. Dankzij de uitgebreide software bent u verzekerd van de best mogelijke oplossing van vochtproblemen. Bel 06-81048019 voor informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt uw probleem ook voorleggen door een mail te sturen aan info@drogemuren.nl. De E-Dryer, de ideale oplossing bij optrekkend vocht.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!
Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?
Bel of mail JB Muurdroging:

Tel:      06-81048019
E-mail: info@drogemuren.nl

© 2016 - 2020 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel