Vochtige muren?

De E-Dryer is de perfecte oplossing tegen optrekkend vocht!

Als u last heeft van optrekkend of opstijgend vocht in de muren in uw woning dan is daar is een perfecte oplossing voor. De E-Dryer is een slimme unit die wordt geregeld met moderne software. Het apparaat wordt in heel Nederland en België geleverd en geplaatst door JB Muurdroging. Wilt u ook dat uw muren binnenkort weer de juiste vochthuishouding hebben? Bel of mail ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met de E-Dryer zorgt u voor muren die geen vocht meer optrekken en waardoor het klimaat in uw huis weer goed wordt.

      

De E-Dryer tegen optrekkend vocht in muren.

Met de E-Dryer wordt het optrekken van vocht in de muren bij de kern aangepakt. Is uw woonkamer of kelder een ruimte met muren die vaak veel te vochtig zijn? Heeft u zelfs schimmel op de muren staan? JB Muurdroging biedt dan de oplossing. Deze revolutionaire elektromagnetische techniek wordt ook veel ingezet in ruimtes die in gebruik moeten kunnen blijven. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes in musea en in historische gebouwen. De E-Dryer is binnen enkele minuten gemonteerd. Afhankelijk van de ernst van de situatie met het optrekkend vocht wordt een zwak elektromagnetisch veld bepaald. De ingeregelde software van de E-Dryer doet de rest.

Het gebruik van een E-Dryer heeft vele voordelen!

De inzet van een E-Dryer biedt u vele voordelen. We noemen een aantal belangrijke:

  • Schimmel en zoutophoping stopt
  • De E-Dryer is snel te installeren, zonder hak- en breekwerk
  • De E-Dryer is in veel gevallen voordeliger dan conventionele methodes
  • Met de muursensoren kunt u zelf de vochtafname monitoren
  • Met droge muren bespaart u op uw verwarmingskosten

Meer weten over de aanpak van opstijgend vocht door JB Muurdroging?

Wij bieden u de oplossing tegen een vochtige muur door opstijgend vocht. U kunt rekenen op de kracht en effectiviteit van de E-Dryer. Uw muren krijgen weer een goede vochtbalans. Optrekkend vocht zal niet langer nadelig zijn voor uw gezondheid en schimmel verdwijnt. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden met JB Muurdroging +31-681048019 of leg uw probleem met de vochtige ruimte(s) voor via de mail: info@drogemuren.nl.
De E-Dryer is de perfecte oplossing bij vochtige muren door optrekkend vocht!

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!
Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?
Bel of mail JB Muurdroging:

Tel:      06-81048019
E-mail: info@drogemuren.nl

© 2016 - 2020 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel