Optrekkend vocht in de kelder, de E-Dryer lost het op.

Heeft u optrekkend vocht in de kelder en wilt u de kelder vrij van vocht krijgen? Dan biedt de E-Dryer de perfecte oplossing. Een kelder waarbij op de vloer steeds een laagje water staat is natuurlijk niet zonder veel werk waterdicht te maken. Daarvoor is de E-Dryer ook niet bedoeld. Hij is wel bedoeld om het optrekkend vocht in een kelder te stoppen. Wilt u de kelder graag weer functioneel kunnen gebruiken zonder problemen met optrekkend vocht? Dan brengt u met een E-Dryer de situatie in balans. Het vocht zal verdwijnen en de kelder zal hierdoor weer te gebruiken zijn als volwaardige ruimte. JB Muurdroging levert en plaatst de E-Dryer door heel Nederland en België. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor kelders en woonhuizen die weer te gebruiken zijn als volwaardige ruimtes. Onze specialisatie is het verhelpen van optrekkend vocht. Heeft u een kelder of woonhuis die geen droge muren meer heeft vanwege optrekkend vocht? Dan is de E-Dryer de perfecte oplossing.

      

Waterdicht maken of het vocht beheersen?

Een kelder helemaal waterdicht maken kan heel veel werk zijn en grote kosten met zich meebrengen. In de meeste gevallen is het uitgraven van kelders helemaal niet nodig. Bij veel kelders is er alleen optrekkend vocht in de wanden van de kelder. Meestal zijn de kelders dan op de bodem gewoon droog. U heeft dan meestal nog wel last van opstijgend vocht in de muren van de kelderruimte. Vooral in dit soort situaties is de E-Dryer een ideale oplossing!
Door het zwak elektromagnetische veld van de E-Dryer wordt het optrekkend vocht gestopt. Binnen enkele maanden zal het klimaat in de kelders hierdoor al aanzienlijk verbeteren. Zijn de hoge kosten van het volledig afdichten van uw kelderruimte werkelijk noodzakelijk? Als dat niet zo is, dan heeft u met de E-Dryer een goedkopere en perfect werkende oplossing in huis.

Voordelen en werking van de E-Dryer:

  • Optrekkend vocht wordt gestopt door een zwak elektromagnetisch veld
  • Geen chemische middelen dus milieuvriendelijk
  • Energiebesparing door betere isolatiewaarde met drogere muren
  • Slimme software met display voor eigen controle
  • Geen hak- en breekwerk nodig

     

Uw kelder vrij van opstijgend vocht? Bel of mail ons!

JB Muurdroging is uw leverancier van de E-Dryer. Bel 085-0606246 of de expert 06-81048019 voor informatie en afspraken, of mail naar info@drogemuren.nl met uw vragen over de kelder of woonhuis droog maken.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel