Vochtproblemen moeten aangepakt worden.

Op zoek naar een oplossing voor problemen bij optrekkend vocht? Dan heeft u met de E-Dryer de perfecte oplossing. Is hak- en breekwerk ongewenst omdat de ruimtes constant in gebruik zijn? Dan is de E-Dryer zeker gewenst. Er is namelijk geen hak- en breekwerk nodig, zoals bij conventionele methodes in vochtwering. U kunt gewoon de ruimtes blijven gebruiken. De E-Dryer is snel geplaatst. Dat is een groot bijkomend voordeel. Zeker als u een ruimte heeft waar iedere dag bezoekers komen zoals een museum of historisch gebouw. Dan wilt u natuurlijk al helemaal niet dat de ruimte ontoegankelijk is. Met de E-Dryer is het optrekkend vocht te regelen zonder er veel last van te hebben.

         

Hoe stoppen wij optrekkend vocht met een E-Dryer.

JB Muurdroging levert en installeert de E-Dryer bij particulieren, ondernemers en beheerders van gebouwen. Zo stoppen wij bij iedereen het opstijgen van het vocht in de muren. Een wijnverzamelaar deed bijvoorbeeld een beroep op ons. Hij wilde zijn mooie collectie wijnen graag in een kelderruimte opslaan, maar dat was in deze ruimte echter niet te doen door een te hoge luchtvochtigheid. Door schimmel op de muren, uitbloeiende zouten  en een muf stinkende geur was deze ruimte niet te gebruiken. Na het plaatsen van een E-Dryer in de kelder en het afstellen van de software was deze kelder binnen een aantal maanden probleemloos om te bouwen voor de gewenste wijnopslag.

De voordelen van de E-Dryer:

  • Geen hak- en breekwerk nodig
  • Optrekkend vocht stopt, ruimtes kunnen weer drogen
  • Snel te plaatsen en snel resultaat
  • Voordeliger dan conventionele methodes
  • Schimmel verdwijnt, de ruimte kan weer drogen

     

Bel of mail ons voor de oplossing bij optrekkend vocht

JB Muurdroging is uw leverancier van de E-Dryer. Wij plaatsen voor u de unit en stellen de software in. Zo kunt u rekenen op een apparaat van de beste kwaliteit met de modernste technieken en software. Bel ons voor meer informatie en het maken van een afspraak op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Of mail naar info@drogemuren.nl als u wilt dat wij u terugbellen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel