Optrekkend vocht zorgt voor vochtproblemen!

Heeft u problemen met vocht in uw huis of bedrijfsgebouw? Er is een goede oplossing tegen deze vochtproblemen. De E-Dryer is een modern apparaat, voorzien van de slimste software. De software stuurt een zwak elektromagnetisch veld aan, die er voor zorgt dat het vocht in de muren niet verder kan optrekken. Zo worden uw vochtproblemen opgelost. Uw leverancier in België is JB Muurdroging. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van vochtproblemen die worden veroorzaakt door optrekkend vocht. Wij helpen u graag snel en effectief. Wij garanderen u een betrouwbaar apparaat dat zal zorgen dat uw vochtproblemen binnen de kortste keren onder controle zijn. En dat zelfs met een niet goed geld terug garantie.

      

Een praktijkvoorbeeld van de aanpak van vochtproblemen:

JB Muurdroging levert aan particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Zo had een gezin een monumentaal pand gekocht. Tijdens de verbouwing bleken de muren in de hele woning  optrekkend vocht te hebben. De tussenliggende periodes van warm droog weer helpen dan niet om voor droge muren te zorgen. Het gezin wilde graag goed verbouwen en daarna genieten van vochtvrij wooncomfort. Al snel werd daarom besloten om de E-Dryer te laten inbouwen. Het plaatsen was snel gedaan en met de unit wordt het zwak elektromagnetische veld optimaal aangestuurd. Dit zorgde al binnen enkele maanden voor verbetering waardoor de verbouwing succesvol kon worden afgesloten. De muren werden en bleven droog.

De E-Dryer lost uw vochtproblemen op!

Het gebruik van de E-Dryer is niet voor niets revolutionair. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring kunnen we de volgende voordelen als sterke punten benoemen:

  • Binnen enkele maanden verdwijnt het optrekkend vocht
  • Voordeliger dan de meeste conventionele methodes
  • Geen ingrijpende werkzaamheden in uw pand
  • Verbetering van het leefklimaat in het pand
  • Controle en zicht op het droogproces via het display

     

Bel of mail ons voor de aanpak van uw vochtproblemen!

Bel bij optrekkend vocht voor informatie en afspraken met JB Muurdroging 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt ook een mail sturen naarinfo@drogemuren.nl . Dan nemen wij graag contact met u op over uw vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel