De oplossing voor optrekkend vocht in woonhuizen.

Heeft u last van optrekkend vocht in de muren? Het kan voor ernstige problemen in uw pand zorgen. Bij JB Muurdroging bieden we de mooiste oplossing voor problemen met optrekkend vocht. De oplossing is de levering en installatie van de E-Dryer. Deze unit pakt de vochtproblemen serieus aan. Wij zorgen ervoor dat het vocht dat via de capillaire opstijging in de muren optrekt, gestopt wordt. Zo kunnen de muren drogen, en verdwijnen de problemen definitief. De vochthuishouding in huis komt weer in balans, en zal ook zo blijven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om optrekkend vocht te beheersen? En zo uw huis weer gezond en veilig krijgen?
Laat JB Muurdroging u dan van meer informatie voorzien.

      

Hoe de E-Dryer werkt:

De E-Dryer is een Duitse vinding die reeds duizenden keren is toegepast in vele Europese landen. De E-Dryer is snel en gemakkelijk in ieder pand te plaatsen. De software in het ingenieuze apparaat meet voortdurend het vochtgehalte in de muren van uw gebouw. Op basis van deze feedback wordt een zwak elektromagnetisch veld op de muren aangestuurd. Door dit veld wordt het opstijgen van het vocht gestopt. Afhankelijk van het vochtpercentage in de wanden, het soort muren en het aantal muren met optrekkend vochtproblemen stellen wij de software van de unit in. Daarmee bepalen wij welke sterke het zwak elektromagnetische veld moet hebben. JB Muurdroging legt u graag meer uit over deze oplossing bij problemen met optrekkend vocht.

De oplossing tegen optrekkend vocht!

De reden om precies voor deze oplossing te kiezen is helder:

  • stopt het optrekkend vocht
  • controle op het drogingsproces via display
  • geen hak- en breekwerk
  • betere isolatiewaarde = energiebesparing
  • geen chemicaliën nodig

     

Bel/mail ons bij vochtproblemen door optrekkend vocht

JB Muurdroging levert en plaatst we de revolutionaire E-Dryer in heel Nederland en België. Graag leggen we u ook persoonlijk uit wat we door het inzetten van de E-Dryer bij u kunnen betekenen. Bel ons op 085-0606246 of de expert 06-81048019. Of leg uw probleem aan ons voor via een mail aan info@drogemuren.nl. Los nu de problemen met optrekkend vocht op!

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel