Schimmel op de muur door optrekkend vocht?

Zoekt u een definitieve oplossing tegen schimmel door optrekkend vocht op de muur? Komt de schimmel steeds weer terug op de muren? JB Muurdroging lost het op voor u. Met de E-Dryer zorgt u dat het optrekken van het vocht in de muur stopt. Het vocht verdwijnt en de muren worden weer droog. Zo haalt u de oorzaak van de schimmel weg en komt de schimmel daarna ook niet meer terug. Hoe kan dit? Het antwoord is eenvoudig; de E-Dryer maakt een zeer zwak elektromagnetisch veld, en dit zorgt er voor dat het vocht in de capillairen niet verder kan optrekken. Het in de muur aanwezige vocht verdampt en zo biedt dit een permanente oplossing bij opstijgend vochtproblemen in de muur. Bel voor meer informatie JB Muurdroging via telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019.

    

Hoe kan schimmel op de muur verdwijnen met een E-Dryer?

Dit is een veel gestelde vraag bij JB Muurdroging. Schimmel verwijderen zonder de voedingsbodem van de schimmel weg te halen heeft weinig zin. Schimmel komt dan al snel weer terug. Wij zorgen met de E-Dryer dat er geen vocht meer nageleverd wordt: de schimmel heeft dan niets meer te eten en zal dus verdwijnen. De E-Dryer werkt met een zwak elektromagnetisch veld. Daardoor kan vocht uit de grond niet opstijgen en zo begint het drogen van de muren. Wij regelen de unit vooraf in, afhankelijk van het gebouw dat drooggelegd moet worden. Het plaatsen van het apparaat ter plaatse is snel gedaan. Wij beoordelen vooraf op locatie wat de situatie is en of wij bereid zijn om een unit bij u te plaatsen. Zo weet u ook meteen wat u kunt verwachten en wat uw investeringskosten zullen zijn. In de meeste situaties zijn we hierbij voordeliger dan het conventioneel stoppen van het optrekkend vocht in een muur met schimmel door optrekkend vocht.

Vele goede redenen om te kiezen voor een E-Dryer!

We noemen u graag een aantal specifieke kenmerken van de E-Dryer. In veel gevallen zal dan blijken dat de E-Dryer de voorkeur krijgt boven een conventionele aanpak van een muur die schimmel heeft. Deze kenmerken zijn:

  • Eenvoudig montage, geen bouwput
  • Geen hak- en breekwerk
  • Controle op het drogingsproces via display
  • Betere isolatiewaarde = energiebesparing
  • Een duurzame oplossing

     

Contacteer JB Muurdroging bij schimmel op de muur.

Bij schimmelproblemen door optrekkend vocht helpen wij u graag met de oplossing. Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Of stuur een mail naar info@drogemuren.nl. Schakel ook JB Muurdroging in bij schimmel op de muur door optrekkend vocht.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel