Vochtige kelder door optrekkend vocht?

Heeft u problemen met een vochtige kelder door optrekkend vocht? Zitten de vochtplekken vooral onderaan de muur, en heeft u daar ook loslatend stucwerk? Dan gaat het waarschijnlijk niet om doorslaand vocht, maar om optrekkend vocht. Het is dan niet nodig om de kelder aan de buitenzijde uit te graven en tegen intrekkend vocht te behandelen! U kunt volstaan met de E-Dryer. JB Muurdroging levert en installeert de E-Dryer in heel Nederland en België bij particulieren en bij bedrijven, overal waar het gaat om optrekkend vocht in kelders, woonhuizen of kantoren. Wij kijken graag of we ook uw kelder vrij kunnen maken van optrekkend vocht!

        

De werking van de E-Dryer:

De E-Dryer is ontwikkeld in Duitsland en is in vele landen reeds duizenden keren ingezet om optrekkend vocht te stoppen. De moderne software van de E-Dryer stuurt een zwak elektromagnetisch veld aan. Zo wordt het opstijgen van het vocht gestopt. Via 2 muursensoren kan de muurdroger zelfs feedback krijgen van uw huis: moet bijvoorbeeld het signaal wat aangepast worden? Zo kunnen wij ruimtes waar problemen zijn met opstijgend vocht snel en effectief weer voorzien van een normaal gezond klimaat. JB Muurdroging is uw specialist in België die u helpt om snel en goed met deze revolutionaire toepassing het optrekkend vocht in uw kelder te stoppen.

De E-Dryer wordt bij al het optrekkend vocht ingezet!

De E-Dryer is niet uitsluitend een oplossing voor een kelder met optrekkend vocht. Ook in andere ruimtes is het apparaat uitstekend te gebruiken:

  • In monumentale gebouwen
  • Ruimtes die niet ontruimd kunnen worden voor grootschalige verbouwingen
  • Woonhuizen van vóór 1960
  • Ruimtes die geschikt moeten zijn voor exposities

Voor de meeste kelders met optrekkend vocht is de E-Dryer de geschiktste en voordelige oplossing. JB Muurdroging kijkt graag naar de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

     

Neem contact met ons op bij vochtige kelders door optrekkend vocht.

JB Muurdroging is uw professionele leverancier van de E-Dryer. Optrekkend vocht wordt gestopt en u kunt ongestoord en gezond genieten in uw huis. Wilt u weten hoe u uw huis vrij krijgt van optrekkend vocht, bel ons dan op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Wij staan u graag vakkundig te woord, en voorzien u van meer informatie. Of stuur ons via mail aan info@drogemuren.nl enkele foto's van uw situatie ter plaatse, dan nemen wij contact met u op.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel