Optrekkend vocht in Groningen, de oplossing is nabij

Heeft u problemen met optrekkend vocht in uw huis in Groningen? Wilt u in Groningen een oplossing voor uw vochtproblemen die worden veroorzaakt door opstijgend vocht? JB Muurdroging heeft voor u de oplossing. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer. Daarmee zorgen wij er voor dat het optrekkend vocht in huis stopt. Het vochtgehalte in de muren wordt genormaliseerd. De luchtvochtigheid komt weer op een normaal peil. Schimmel op de muren verdwijnt. Zo wordt verdere schade aan de muren voorkomen. Kent u de E-Dryer nog niet? En wilt u met spoed een oplossing voor uw vochtproblemen in Groningen of elders? Neem dan vrijblijvend contact met JB Muurdroging op.

     

Waarom de E-Dryer zo goed werkt

De E-Dryer is ontwikkeld in Duitsland en heeft intussen bij duizenden klanten voor fantastische resultaten gezorgd. Het succes wordt verklaard door de ingenieuze toepassing van elektromagnetisme. De software van de E-Dryer zorgt voor een zwak elektromagnetisch veld, dat precies op uw huis wordt afgestemd. Precies de veldsterkte die in uw situatie noodzakelijk is. Juist deze slimme maatwerkoplossingen zorgen voor de populariteit. Steeds meer mensen kiezen voor de revolutionaire werking van de E-Dryer.

Vochtbestrijding: met de E-Dryer of op de ouderwetse manier?

Twijfelt u in Groningen tussen een conventionele methode of de E-Dryer om de problemen met optrekkend vocht te lijf te gaan? Bedenk dan welke voordelen de E-Dryer heeft:

  • Eenvoudige montage zonder hak- en breekwerk
  • Controle op het drogingsproces via de display
  • Geen bouwstof, geen bouwput
  • Niet goed? Geld terug!  
  • Duurzaam en zonder chemische middelen

     

Bel uw specialist voor de E-Dryer in Groningen

De website doorgenomen en toch nog vragen? Wij informeren u graag verder over de inzet van de E-Dryer voor het stoppen van optrekkend vocht in uw kelder of woonkamer. Met de E-Dryer pakt u niet alleen die ene plek met optrekkend vocht aan, maar direct het hele huis dus ook waar nu nog geen vochtplekken zichtbaar zijn! Mogen wij bij u het vocht in uw huis oplossen? Uw vochtwering in Groningen op peil brengen?
Bel ons voor informatie 085-0606246 of de expert 06-81048019 en leg uw situatie aan ons voor. Of vul het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl als u liever teruggebeld wilt worden.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel