Optrekkend vocht in Arnhem vraagt om professionele oplossingen

Optrekkend vocht kan voorkomen in kelders en op de begane grond in panden die gebouwd zijn voor de jaren '60. Schade kan bestaan uit vochtplekken, schimmelvlekken, loslatend stucwerk of uitbloeiende zouten. Herkent u dit? Dan is de kans groot dat u optrekkend vocht heeft in uw pand in Arnhem. Wilt u die kelder vrij van optrekkend vocht hebben, maar is het nog steeds niet gelukt? JB Muurdroging lost het voor u op. Wij plaatsen en leveren namelijk door heel Nederland en België de E-Dryer. De E-Dryer wordt ook in Arnhem en omstreken steeds meer bekend. De unit is ontwikkeld in Duitsland en bevat slimme software die zorgt voor de benodigde vochtwering op plaatsen waar het vroeger niet goed mogelijk of te duur was. Vochtige muren zorgen ook in Arnhem voor gezondheidsklachten, bijvoorbeeld door schimmel op de muur. Vocht in huis en andere vochtproblemen zorgen bovendien voor een slechtere isolatiewaarde, dus ook uw verwarmingskosten worden lager na het oplossen van optrekkend vocht.

     

Hoe werkt de E-Dryer

De E-Dryer werd in Duitsland is ontwikkeld. Het wekt een zwak elektromagnetisch veld op: door de juiste veldsterkte en de juiste instelling bereikt men opmerkelijk succes bij het oplossen van optrekkend vocht. Ook bij u in Arnhem en omgeving komen wij graag voor advies en het leveren en plaatsen van uw eigen E-Dryer.

Voordelen van de E-Dryer tegenover conventionele middelen

De E-Dryer heeft vele voordelen tegenover de conventionele methoden die in Arnhem worden ingezet om optrekkend vocht op te lossen:

  • Geen hak- en breekwerk nodig
  • Perfect geschikt voor monumentale panden
  • Snel ingebouwd en snel operationeel
  • Milieuvriendelijke inzet zonder chemie
  • In veel situaties voordeliger dan conventionele middelen

De E-Dryer is vooral ook geschikt voor ruimtes die u niet kunt missen voor een uitgebreide verbouwing. Na installatie van de E-Dryer begint onmiddellijk het drogingsproces, en u heeft er geen omkijken meer naar.

     

Optrekkend vocht in uw huis in Arnhem aanpakken? Bel ons!

JB Muurdroging is uw specialist in de bestrijding van optrekkend vocht in Arnhem en omstreken. Lukte het u voorheen niet om de kelder of woonkamer vrij van optrekkend vocht te krijgen? Met onze hulp is het nu wel mogelijk. De E-Dryer is ook voor u een fantastische oplossing. Bel ons voor meer informatie op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Of vul het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl, en stuur indien mogelijk gelijk wat foto's mee van de situatie ter plaatse. De E-Dryer zorgt ook bij u in Arnhem voor de oplossingen bij vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel