Ga optrekkend vocht in Haarlem te lijf

Heeft u problemen met optrekkend vocht in Haarlem en wilt u de vochtbestrijding nu eindelijk definitief aanpakken? Of heeft u een vochtige kelder en trekt het vocht steeds verder omhoog? Dan is het tijd om de E-Dryer in te zetten. De E-Dryer wordt geleverd door JB Muurdroging, uw specialist voor deze in Duitsland ontwikkelde unit. Wij bieden in Haarlem en omgeving de perfecte oplossing bij optrekkend vocht in vochtige muren. Uw vochtige kelder zal worden voorzien van een perfecte oplossing. Binnen korte tijd zult u ervaren dat de schimmelvlekken en onaangename geuren verdwijnen. Vocht trekt niet meer op, en de hoge luchtvochtigheid zal weer stabiliseren op een aangenaam niveau. Heeft u in Brussel interesse voor de oplossingen bij optrekkend vocht in huis? Bel JB Muurdroging en pak de vochtwering serieus aan.

Schimmelproblemen? www.drogemuren.nl   Optrekkend vocht? www.drogemuren.nl   Optrekkend vocht? www.drogemuren.nl

Het verschil met andere oplossingen tegen optrekkend vocht in Haarlem

Opstijgend vocht komt veel voor in oudere woonhuizen en in monumenten. Niet altijd is het mogelijk om op de reguliere manier de kelder rondom uit te graven of alle muren vrij te leggen.
Maar bovendien is dat helemaal niet nodig!
Met de E-Dryer heeft u een voordeligere oplossing tegen optrekkend vocht en die vervelende, vochtige kelder in huis.
En een niet goed, geld terug garantie. Krijgt u dat ook bij injectage, uitgraving of onderkapping?
De E-Dryer creëert een zwak elektromagnetisch veld, specifiek afgestemd op uw gebouw. Zo wordt het optrekken van het vocht teniet gedaan, en kunnen de woonkamermuren of kelder drogen. 
Voor een enkele losse muur kan het zijn dat u met andere oplossingen tegen optrekkend vocht in huis voordeliger uit bent. Maar de E-Dryer bespaart u veel hinder door verbouwingsongemak en werkt ook op de muren waar het vocht nu nog niet zichtbaar is, daarom kan het toch een overweging waard zijn. Heeft u meerdere vochtige wanden, heeft u veel schimmel aan de muur op meerdere plaatsen of zelfs een monumentaal pand dat op diverse plaatsen vochtproblemen heeft? Dan is de E-Dryer voor u mogelijk de perfecte oplossing. Neem gewoon even contact met JB Muurdroging op.

E-Dryer voordelen

  • Geen hak- en breekwerk, snelle levering en installatie
  • Milieuvriendelijk, geen inzet van chemie
  • Speciaal ontwikkeld tegen optrekkend vocht
  • Niet goed? Geld terug!
  • Controle op het drogingsproces via de display

     

Bel/mail voor het oplossen van optrekkend vocht in Haarlem

Zoekt u een oplossing voor uw vochtproblemen in huis of kantoor in Haarlem? Bel JB Muurdroging 085-0606246 of de expert 06-81048019 voor informatie over de E-Dryer of het maken van een afspraak. Of vul het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bieden u graag onze expertise aan voor de beste oplossing tegen optrekkend vocht in uw woonhuis of in de kelder. In Haarlem maar ook elders in Nederland en België.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel