Pak het optrekkend vocht in Maastricht aan

Heeft u last van optrekkend vocht in Maastricht en wilt u de vochtbestrijding serieus aan gaan pakken? Wij helpen u de schimmel op de muur, de vochtplekken en de zoutuitbloeiingen definitief te laten verdwijnen. JB Muurdroging levert en installeert de E-Dryer in Maastricht en omstreken. De E-Dryer is een ingenieus apparaat dat met een zwak elektromagnetisch veld het optrekkend vocht oplost. In uw vochtige kelder, kantoor of woonkamer. Optrekkend vocht dat iedere keer opnieuw de kop opsteekt. Met de E-Dryer lost u deze problemen en irritante situaties definitief op. Wilt u weten hoe ook u in Maastricht de kelder weer kunt gebruiken zonder vochtproblemen en hoe u de vochtige muren bestrijdt? Lees dan snel verder of neem direct contact op met JB Muurdroging op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019.

     

Zonder de nadelen van de reguliere oplossingen

Het is niet altijd mogelijk om het optrekkend vocht te bestrijden op de conventionele manieren zoals injectage, onderkapping of uitgraving. Bij de E-Dryer is dat allemaal ook niet meer nodig! De E-Dryer kan in enkele minuten geïnstalleerd worden. Geen bouwstof, geen woning leegmaken, geen dagenlang ongemak. Vooraf stelt uw specialist JB Muurdroging de software van de E-Dryer al in op de specifieke kenmerken van uw gebouw. Zo blijft voor u de overlast beperkt tot de montage van een kleine unit aan de muur. Desgewenst installeren wij enkele continumeetpunten, waardoor u ieder moment op de display kunt aflezen hoe het droogproces van de muren verloopt: u krijgt feedback van uw eigen muren.

Bovendien bieden wij een niet goed, geld terug garantie: krijgt u dat ook bij de reguliere oplossingen?

Voordelen van de E-Dryer voor u in Maastricht en omstreken

Met de E-Dryer heeft u:

  • Een slim apparaat met intelligente software
  • De oplossing tegen vochtproblemen wordt in enkele minuten geïnstalleerd
  • Geen hak- en breekwerk in Maastricht en elders
  • Een einde aan problemen door vocht en schimmels
  • Een duurzame oplossing zonder chemie

     

Meer weten over de toepassing van een E-Dryer

JB Muurdroging vertelt u graag alles over de werking en het succes van de E-Dryer bij optrekkend vocht in vochtige muren. Over de mogelijkheden die de E-Dryer u biedt bij vochtbestrijding schetsen we u een realistisch beeld. Want in Maastricht of waar dan ook geldt bij ons niet goed, geld terug. 
Een enkele muur met schimmel door optrekkend vocht kan soms voordeliger met conventionele middelen worden bestreden. Maar omdat de E-Dryer zo snel ingebouwd is en geen bouwoverlast geeft, kiezen sommige huizenbezitters toch voor het gemak van de E-Dryer. Heeft u echt structurele problemen met vochtige muren of is het optrekkend vocht in meerdere muren of in de kelder? Dan is eigenlijk de E-Dryer altijd de beste en voordeligste oplossing. Bel ons via 085-0606246 of de expert 06-81048019. JB Muurdroging biedt u de ideale oplossing bij vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel