Optrekkend vocht zorgt ook in Apeldoorn voor veel ellende

Vochtproblemen door optrekkend vocht komen ook in Apeldoorn regelmatig voor. Bent u nog zoekende naar een goede oplossing bij vochtige muren of heeft u problemen door schimmel of zoutuitbloeiingen op de muur? Dan helpt JB Muurdroging met de E-Dryer. Door het leveren en plaatsen van de E-Dryer zorgen wij voor de oplossing bij vochtproblemen. De E-Dryer wordt veelvuldig ingezet bij problemen met optrekkend vocht in kelders en woonkamers, kantoren of monumenten. Vocht in huis, een vochtige kelder of schimmel aan de muur kan definitief opgelost worden.

      

Hoe werkt de E-Dryer

De E-Dryer is een ingenieus apparaat dat is ontwikkeld in Duitsland als duurzame oplossing om optrekkend vocht te stoppen. Het apparaat is voorzien van slimme software die een zwak elektromagnetische veld aanstuurt. Daardoor wordt het optrekken van het vocht verhinderd. Nadat het vervolgens het laatste vocht uit de muren verdampt is, kunt u weer genieten van een droog huis zonder vochtige de muren, vochtige kelder of een te hoge luchtvochtigheid in de kamers. Omdat hierdoor de voedingsbodem voor de schimmels verdwijnt, zal ook de schimmel aan de muur verdwijnen. Wilt u in Apeldoorn uw vochtproblemen in huis ook grondig aanpakken? Kies dan voor een E-Dryer. JB Muurdroging helpt u graag als uw leverancier in Apeldoorn.

De voordelen van muurdroging met de E-Dryer

De E-Dryer heeft diverse sterke punten die onderscheidend zijn ten opzichte van de aanpak van optrekkend vocht met conventionele methoden.

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Opstijgend vocht wordt definitief gestopt
  • De E-Dryer gebruikt geen chemische middelen
  • Via de muursensoren kunt u het drogingsproces op het display volgen
  • Continu wordt het muurvocht gemeten en past de E-Dryer zich hierop aan
  • Geen hak- en breekwerk, en snel geplaatst zonder overlast
  • Niet goed? Geld terug!

Via de muursensoren kan de E-Dryer feedback krijgen van de muren van uw huis: zo is de vochtbestrijding meetbaar en stuurbaar! U houdt met het gebruik van de E-Dryer voortdurend het overzicht over uw optrekkend vocht. Daarom kiest u toch ook voor de E-Dryer om het optrekkend vocht te stoppen?

Neem voor uw E-Dryer in Apeldoorn contact op met JB Muurdroging

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden bij optrekkend vocht in huis. U kunt ons daarvoor bellen op 085-0606246 of de expert 06-81048019 of een terugbelverzoek of mailen naar info@drogemuren.nl.
JB Muurdroging zorgt voor een oplossing bij optrekkend vocht in Apeldoorn en elders in Nederland of België.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel