Optrekkend vocht in Zaanstad.

Pak de vochtige kelder aan en los optrekkend vocht in huis definitief op

Heeft u last van problemen met opstijgend vocht in Zaanstad? Zorgen de vochtproblemen voor schimmel op de muur, loslatend stucwerk of zoutuitbloeiingen? JB Muurdroging pakt deze problemen in Zaanstad en omgeving graag aan met een E-Dryer.

Bescherming van monumentale panden in Zaanstad

Talrijke monumentale panden sieren Zaanstad. In de loop van vele jaren kan via de fundering vocht optrekken tot hoog in de muren. Het resultaat is vocht in huis en schimmel aan de muur. Vochtwering is met conventionele methoden lastig en vooral bij monumenten vaak kostbaar. Juist bij monumentale panden is de E-Dryer de perfecte oplossing! Leg uw situatie gewoon even aan ons voor. Wij geven u gratis advies en afhankelijk van de situatie een richtprijs. Maar we willen wel zeker zijn of de E-Dryer inderdaad de perfecte oplossing is. Want we geven niet voor niets de garantie Niet Goed, Geld Terug!

      

Een aantal kenmerken van de E-Dryer

Wij vertellen u graag uitgebreid over de E-Dryer tegen opstijgend vocht en wat deze voor u in Zaanstad kan betekenen.  Deze kenmerkt zich door:

  • Geen hak- en breekwerk, snel geïnstalleerd
  • Via muursensoren kan de E-Dryer feedback krijgen over de droging van de muren
  • De droging is controleerbaar op het display
  • Voordeliger dan onderkappen, injectage of fundering uitgraven
  • Niet goed? Geld terug!

     

Optrekkend vocht bestrijden in Zaanstad? Laat ons de vochtproblemen oplossen

JB Muurdroging is gespecialiseerd in het oplossen van optrekkend vocht in huis. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer en stellen deze perfect voor u in. Informeer of deze moderne toepassing op het gebied van optrekkend vocht ook iets voor u is. Bel voor informatie en een richtprijsindicatie met 085-0606246 of de expert 06-81048019. Wordt u liever teruggebeld? Vul dan het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl. JB Muurdroging helpt u met de E-Dryer de problemen met optrekkend vocht in Zaanstad op te lossen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel