Optrekkend vocht in Zwolle.

Stankoverlast door slechte vochtbestrijding is nog maar het minste

Vochtproblemen door optrekkend vocht komen helaas niet alleen in Zwolle voor. JB Muurdroging heeft veel ervaring met het oplossen van problemen met vochtige muren of schimmel aan de muur door optrekkend vocht. In veel gevallen kan echter worden volstaan met de installatie van een E-Dryer. Deze leveren en plaatsen we bij u in Zwolle. De E-Dryer zorgt voor oplossingen bij vochtproblemen in woonhuizen, zowel in kelders als in woonkamers, of andere woonruimten. Opstijgend vocht in huis, schimmel, loslatend stucwerk of zoutuitbloeiingen op de muur kan definitief tot het verleden behoren. Vraag JB Muurdroging naar de mogelijkheden om ook bij u een E-Dryer in te zetten. Het oplossen van problemen met optrekkend vocht in Zwolle is nu op een efficiënte manier mogelijk.

        

Wat doet de E-Dryer?

De E-Dryer is een apparaat dat is ontwikkeld in Duitsland specifiek voor problemen bij optrekkend vocht. Het zorgt voor duurzame oplossingen bij opstijgend vocht. Het apparaat is voorzien van slimme software die een zwak elektromagnetisch veld zodanig aanstuurt dat het vocht in de muren niet verder kan opstijgen. Vervolgens kan het vocht in de muren verdampen en zal de vochtige kelder of kamer droger worden. De schimmel aan de muur zal verdwijnen. Optrekkend vocht zal geen invloed meer hebben op de luchtvochtigheid in huis. Wilt u in Zwolle uw problemen met opstijgend vocht in huis ook grondig aanpakken? Kies dan voor de E-Dryer. JB Muurdroging is uw leverancier in Zwolle.

De voordelen van de E-Dryer bij optrekkend vocht

De E-Dryer heeft een aantal sterke punten, waardoor onze aanpak van optrekkend vocht onderscheidend is tegenover de conventionele methoden:

  • De E-Dryer gebruikt geen chemie maar een zwak elektromagnetisch veld
  • Via sensoren in de muur wordt nauwkeurig het vocht in de muur gemeten en geregeld
  • Niet goed? Geld terug!
  • Geen hak- en breekwerk nodig

Via een duidelijk digitaal display kunt u dagelijks de muurdroging controleren. Zo kunt u zelf controleren dat de E-Dryer zijn werk goed doet: de vochtbestrijding is eindelijk meetbaar en stuurbaar.

     

Kies ook voor oplossing van uw vochtprobleem in Zwolle

Optrekkend vocht in huis of kelder? Wij helpen u graag met de oplossing en beoordelen of ook voor u de E-Dryer de geschikte oplossing is! U kunt ons bellen op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019, mailen naar info@drogemuren.nl of het terugbelverzoek invullen. JB Muurdroging zorgt voor een oplossing bij vochtproblemen in Zwolle en omstreken.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel