Optrekkend vocht in Enschede.

Vocht in huis of schimmel aan de muur in uw kantoor?

Heeft u in huis of kelder last van problemen die worden veroorzaakt door opstijgend vocht? Is het optrekkend vocht verantwoordelijk voor schimmel op de muur, zoutuitbloeiingen of loslatend stucwerk? Pak deze problemen in Enschede en omstreken aan met een E-Dryer. JB Muurdroging levert en plaatst de E-Dryer, en zo bent u binnen enkele maanden van de vervelende schimmel, stank of hoge luchtvochtigheid af. Wilt u ook weten of u de vochtwering in Enschede grondig aan kunt pakken? Neem dan contact met ons op voor informatie en een prijsindicatie.

     

Bescherming van monumentale panden in Enschede

Talrijke monumentale panden staan er in Enschede. Helaas zijn er vaak problemen door optrekkend vocht in die oude panden. Vochtwering is bij oude huizen, dikke muren en grote panden vaak lastig en erg kostbaar. Juist in die gevallen is de E-Dryer een perfecte oplossing door zijn eenvoud en gemak! En toevallig ook nog eens veel voordeliger dan onderkappen, injectage of kelderuitgraving.

Wilt u weten of de E-Dryer ook in uw situatie de perfecte oplossing kan vormen? Leg uw situatie dan gewoon eens aan ons voor. Wij geven u gratis advies en een richtprijs. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie. Ten eerste of de E-Dryer inderdaad de perfecte oplossing is: alleen als wij overtuigd zijn van een goede werking in uw situatie zijn wij bereid om de E-Dryer aan u te verkopen: maar wel met Niet Goed, Geld Terug Garantie. Ten tweede omdat de prijs afhankelijk is van het bereik en de sterkte van het elektromagnetisch veld.

Kenmerken van de E-Dryer

We informeren u graag over wat de E-Dryer voor u in Enschede kan betekenen tegen optrekkend vocht. Schimmel op de muren, een vieze stank, opstijgend vocht of natte plekken op de muren? Vaak is dit nog maar het begin, en ziet u later loslatend stucwerk, zoutuitbloeiingen en roestende spullen. Maar veel schade kan worden voorkomen door de vochtbestrijding uit te voeren met de E-Dryer. Deze kenmerkt zich door:

  • Nauwkeurige afstelling via moderne software
  • Via sensoren in de muurkan de E-Dryer het elektromagnetisch veld aanpassen
  • Controle op de droging via digitaal display
  • Niet goed? Geld terug!
  • Lage aanschafprijs t.o.v. vele conventionele alternatieven

     

Optrekkend vocht in Enschede? Laat ons de vochtproblemen oplossen

JB Muurdroging helpt u graag bij het aanpakken van optrekkend vocht in huis. Wij installeren voor u de E-Dryer en stellen deze nauwkeurig af op de eigenschappen van uw pand. Informeer of deze moderne toepassing op het gebied van vochtige muren ook iets voor u is. Bel voor informatie en een richtprijs met telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Wordt u liever teruggebeld, doe dan een terugbelverzoek of mail naar info@drogemuren.nl. Met enkele foto’s van de situatie kunnen we u nog beter van dienst zijn. JB Muurdroging helpt u met de E-Dryer de problemen met optrekkend vocht in Enschede op te lossen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel