Serieuze problemen met de vochthuishouding in uw pand?

Heeft u last van optrekkend vocht in uw huis? Zoekt u een ideale oplossing om dit opstijgend vocht in huis te bestrijden? Dan is in veel situaties de E-Dryer een ideale oplossing. Opstijgend vocht in huis wordt bestreden met het apparaat. Dit is voorzien van slimme software. Vocht in de muren wordt gemeten en door de sturing van een zwak elektromagnetisch veld gereguleerd. JB Muurdroging is leverancier in Nederland van deze van oorsprong Duitse vinding. Het biedt oplossingen bij vocht in huis door optrekkend vocht. Vocht in de kelder kan nu ook eindelijk succesvol worden aangepakt. Heeft u last van vocht in huis? Wilt u de ideale oplossing? Kies voor de E-Dryer van JB Muurdroging.

     

Een voorbeeld van de oplossing tegen vocht in huis:

Een echtpaar had in de oudere woning veel last van vochtige muren en de kelder wilde eigenlijk nooit droog worden. De oplossing werd gezocht en gevonden in de E-Dryer. De door JB Muurdroging geplaatste apparatuur werd ingesteld op de lokale omstandigheden in de woning. Het resultaat was dat de muren langzaam opdroogden en binnen een aantal maanden normaal droog werden. Het optrekkend vocht was gestopt  had eindelijk geen invloed meer op de leefsituatie van dit echtpaar. De vochtige kelder? Die werd voor het eerst droog en goed bruikbaar als volwaardige kelderruimte.

De voordelen van de E-Dryer.

We benoemen graag een aantal specifieke kenmerken van de E-Dryer. Door de inzet van een E-Dryer profiteert u van:

  • Een goede vochtregulering voor al uw muren en wanden
  • Een beter leefklimaat door afwezigheid van vochtproblemen
  • Een snel geplaatst apparaat zonder overlast
  • Een milieuvriendelijke methode; er worden geen chemische middelen gebruikt
  • Inzicht in het drogen van de wanden

Bij JB Muurdroging vertellen we u graag meer over de toepassing van de E-Dryer in uw situatie.

     

Neem contact op met JB Muurdroging bij vocht in huis.

De E-Dryer biedt soelaas bij structurele problemen met optrekkend vocht in uw pand. De oplossing bestaat uit een apparaat dat werkt met een zwak elektromagnetisch veld. Veilig en volkomen milieuvriendelijk. Er zijn geen chemische middelen nodig om het apparaat te laten werken. Wat is wel nodig? Software! Dit is in de E-Dryer aanwezig en wordt volgens maatwerk ingeregeld. De werking wordt bepaald door de individuele situatie in het pand. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de E-Dryer? Neem dan contact op met JB Muurdroging via telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt ook het terugbelverzoek invullen of mailen naar info@drogemuren.nl. Wij nemen dan zelf contact met u op. De E-Dryer is de ideale oplossing bij vocht in huis.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel