Vochtige ruimtes in uw woning, kantoor of gebouw bestrijden.

Zoekt u naar de perfecte oplossing voor vochtbestrijding bij optrekkend vocht? Dan is er nu de ideale oplossing. De E-Dryer is een slim apparaat dat werkt met moderne software. Uw leverancier voor deze krachtpatser in vochtbestrijding is JB Muurdroging. Wij leveren de E-Dryer door heel Nederland. Dat doen wij vanuit diverse locaties. Deze zijn door het land verspreid. Wilt u dus snel werk maken van uw vochtbestrijding? Dan kunnen we op korte termijn een afspraak met u inplannen. De plaatsing van de E-Dryer is binnen een paar minuten geregeld. De slimme software doet de rest. Lijkt deze oplossing bij vochtbestrijding u iets? Neem dan nu contact op met JB Muurdroging. U vindt onze contactgegevens onderstaand.

     

Succesvolle vochtbestrijding in de praktijk:

Een kelder in Zuid-Holland kon nauwelijks worden gebruikt. Ongeschikt voor opslag. De dozen met spullen zouden voortdurend nat worden door de veel te vochtige muren. Terwijl de kelder last had van optrekkend vocht. De muren werden simpelweg niet droog. Op een aantal van de muren was zelfs een hardnekkige laag schimmel te vinden. Er werd een E-Dryer geplaatst. Binnen een aantal weken was het klimaat in de kelder aanzienlijk verbeterd. Deze was nu wel geschikt voor opslag. De slimme software van de E-Dryer zorgde ervoor dat de opslag blijvend goed kon worden gedaan. Heeft u ook zo’n kelder of andere veel te vochtige ruimte? Wilt u de vochtbestrijding serieus aanpakken? Dan zal de E-Dryer ook bij u zorgen voor een (eindelijk) bruikbare kelderruimte. Vraag JB Muurdroging of ook in uw situatie de perfecte oplossing voorhanden is.

Vochtbestrijding. Wat levert het u op?

Door met de E-Dryer het opstijgen van vocht in uw ruimtes in woningen, kantoren en andere gebouwen te reguleren, zult u de volgende voordelen genieten:

  • Een goede vochthuishouding zonder hak- en breekwerk
  • Een gezondere leefomgeving
  • Een verlaging van uw energienota
  • Een milieuvriendelijke oplossing zonder chemische middelen
  • Een duurzame oplossing bij optrekkend vocht

     

Maak werk van uw vochtbestrijding en neem contact met ons op!

JB Muurdroging is uw leverancier van de E-Dryer. Deze slimme oplossing zorgt voor een duurzaam en blijvend resultaat. Dankzij de slimme software bent u verzekerd van de best mogelijke aanpak van vochtproblemen. Bel ons op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019 voor informatie en het maken van een afspraak. U kunt uw probleem ook voorleggen door het terugbelverzoek in te vullen of via de mail: info@drogemuren.nl. De E-Dryer? Uw ideale oplossing bij vochtbestrijding.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel