De oplossing bij vochtproblemen.

Heeft u last van een vochtige kelder als gevolg van optrekkend vocht? Dan bent u lang de enige niet die hier oplossingen voor zoekt. Juist de kelder is zo’n ruimte die vaak te maken heeft met te vochtige omstandigheden. De lage ligging is uiteraard de belangrijkste verklaring voor het probleem met de kelder. We kunnen het daarom ook beter over de oplossing hebben. Die oplossing wordt u geboden door JB Muurdroging. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer. Dat doen we voor particuliere en zakelijke klanten in heel Nederland. Daarvoor staan onze diverse locaties ter beschikking. Zo kunnen we u snel en efficiënt helpen aan de E-Dryer. Uw kelder is razendsnel geholpen uit de te vochtige omstandigheden.

       

De werking van de E-Dryer:

De E-Dryer is een in Duitsland ontwikkeld apparaat. De software is modern en stuurt een zwak elektromagnetisch veld aan. Zo wordt het opstijgen van het vocht gestopt. Hierdoor kunnen ruimtes waar vochtproblemen zijn snel en effectief weer worden voorzien van een normaal gezondheidsklimaat. JB Muurdroging is de specialist in Nederland die u helpt om snel en voordelig van deze revolutionaire toepassing te worden voorzien.

Een E-Dryer helpt niet alleen bij een vochtige kelder!

De E-Dryer is niet uitsluitend een remedie tegen een kelder die te veel vocht heeft. In de volgende ruimtes is het apparaat ook uitstekend in te zetten:

  • Een ruimte in een museum
  • Kamers in historische gebouwen
  • Woonhuizen van vóór 1965
  • Ruimtes die geschikt moeten zijn voor exposities

Voor de meeste te vochtige omgevingen met meerdere binnenruimtes is de E-Dryer de meest geschikte en voordelige oplossing. Vraag naar de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie bij JB Muurdroging.

     

Neem contact met ons op over uw probleem met de vochtige kelder.

JB Muurdroging is uw professionele leverancier van de E-Dryer. Uw vochtige ruimtes worden droog en u kunt (weer) ongestoord en gezond genieten van deze ruimtes. Wilt u weten hoe u de kelder of een andere ruimte krijgt zonder last te hebben van te veel vocht? Bel ons dan op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. We plannen graag een afspraak met u in. U krijgt natuurlijk ook vrijblijvend meer informatie. Een kundig antwoord op de vraag hoe u de vochtige ruimtes aan kunt pakken. Zo’n antwoord krijgt u ook als u ons de vraag via het terugbelverzoek op de website of via de mail aan info@drogemuren.nl voorlegt. Bijvoorbeeld als het gaat over uw veel te vochtige kelder.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel