De oplossing tegen vochtige muren door optrekkend vocht!

Heeft u last van optrekkend of opstijgend vocht in de muren in uw woning of andere gebouwen? Daar is nu een oplossing voor. De E-Dryer is een slim apparaat dat wordt gestuurd door moderne software. Het apparaat wordt geleverd en geplaatst door JB Muurdroging. Wij doen dit door heel Nederland. Wilt u dat uw muren binnenkort ook (weer) een goede vochthuishouding hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij zorgen met de E-Dryer voor muren die geen vocht meer optrekken en niet langer ten koste gaan van de gezondheid.

     

De werking van de E-Dryer tegen optrekkend vocht in  muren.

De E-Dryer wordt binnen enkele minuten geplaatst. De capaciteit is afhankelijk van de ernst van de situatie met de vochtige ruimtes. Afhankelijk van de situatie wordt een zwak elektromagnetisch veld bepaald. De ingeregelde software van de E-Dryer doet de rest. De E-Dryer wordt vooral gebruikt in vochtige situaties die aangepakt moeten worden. Uw kelder is een ruimte met muren die vaak veel te vochtig zijn en blijven. Heeft u zo’n kelder of heeft u zelfs schimmel of loslatend stucwerk? Dan biedt JB Muurdroging de oplossing. De toepassing van deze revolutionaire elektromagnetische techniek wordt ook veel ingezet in ruimtes die in gebruik moeten kunnen blijven. Denk bijvoorbeeld aan ruimtes in musea en in historische gebouwen.

Veel voordelen door het gebruik van een E-Dryer:

Het plaatsen en gebruiken van een E-Dryer biedt u vele voordelen. We noemen u een aantal belangrijke:

  • Het klimaat in ruimtes gaat aanzienlijk vooruit
  • U beperkt de gezondheidsrisico’s van uzelf en uw bezoekers
  • De E-Dryer is eenvoudig te plaatsen, zonder hak- en breekwerk
  • U bespaart op de kosten t.o.v. conventionele methodes
  • Met droge muren bespaart u op uw energierekening

     

Meer weten over de aanpak van vochtige muren door JB Muurdroging.

Wij bieden u de oplossing tegen een vochtige muur. Reken op de kracht en effectiviteit van de E-Dryer. Uw muren zullen weer een goede vochtbalans hebben. Daar heeft u veel baat bij. Optrekkend vocht zal niet langer nadelig zijn voor uw gezondheid en de schimmel op de muur zal verdwijnen. Bel voor meer informatie over de mogelijkheden met JB Muurdroging. U bereikt ons op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt uw probleem met de vochtige ruimte(s) ook voorleggen via het terugbelverzoek of de mail aan info@drogemuren.nl. Dat vindt u op deze website. De E-Dryer is de perfecte oplossing bij vochtige muren door optrekkend vocht.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel