Vochtproblemen door optrekkend vocht.

Heeft u last van vochtproblemen met uw woning of bedrijfspand? Dan is er nu een oplossing tegen deze vochtproblemen. De E-Dryer is een modern apparaat dat is voorzien van de slimste software. Deze software stuurt een zwak elektromagnetisch veld aan. Die zorgt dat uw vochtproblemen worden opgelost. Uw leverancier in Nederland is JB Muurdroging. Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van vochtproblemen oplossen. De E-Dryer leveren we vanuit meerdere locaties. Deze zijn verspreid door Nederland. Zo kunnen we u snel en effectief van dienst zijn. Wilt u zo’n E-Dryer laten plaatsen door JB Muurdroging? Dan garanderen wij u een betrouwbaar apparaat dat zal zorgen dat uw vochtproblemen binnen de kortste keren onder controle zijn.
     

Een praktijkvoorbeeld van de aanpak van vochtproblemen.

JB Muurdroging levert aan verschillende soorten klanten in heel Nederland. Zo had een echtpaar een sterk verouderde woning aangeschaft. Tijdens de verbouwing bleken de muren door de hele woning nat te blijven. Continue was er optrekkend vocht te bespeuren. De tussenliggende periodes van warm droog weer waren onvoldoende om voor droge muren te zorgen. Het echtpaar wilde graag goed verbouwen en daarna genieten van ongestoord wooncomfort. Tijdens de verbouwing werd daarom besloten om de E-Dryer aan te schaffen en te laten plaatsen. Het plaatsen was snel gedaan en de software stuurde het elektromagnetisch veld optimaal aan. Dit zorgde rap voor verbetering in de bestaande situatie. De muren werden en bleven droog.

Hoe maakt de E-Dryer het verschil bij de aanpak van vochtproblemen?

We noemen het gebruik van de E-Dryer niet voor niets revolutionair. Op basis van ervaring kunnen we de volgende voordelen als sterke punten benoemen:

  • Snel resultaat na plaatsing
  • Voordeliger dan de meeste conventionele methodes
  • Geen ingrijpende werkzaamheden in uw pand
  • Verbetering van het leefklimaat in het pand
  • Een besparing op de energierekening

Het mag duidelijk zijn dat een slecht binnenklimaat door vochtige muren kan zorgen voor serieuze gezondheidsklachten. Door het inzetten van een E-Dryer doet u zichzelf en uw gasten een plezier. U voorkomt deze gezondheidsklachten.

     

Neem contact met ons op over de aanpak van uw vochtproblemen!

Bel voor informatie en afspraken met JB Muurdroging op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt ook het terugbelverzoek invullen of mailen naar info@drogemuren.nl. Dan nemen we contact met u op over uw vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel