Vochtproblemen vragen om aangepakt te worden!

Zoekt u naar een oplossing voor vochtwering bij optrekkend vocht? Met de E-Dryer heeft u dan de perfecte oplossing. Zijn de ruimtes constant in gebruik is en hak- en breekwerk onwenselijk? Dan is de E-Dryer zeker een uitkomst. Er is namelijk geen hak- en breekwerk nodig, zoals bij conventionele methodes in vochtwering. U kunt ongestoord van de ruimtes gebruik blijven maken. Het plaatsen van een E-Dryer is een kwestie van een paar minuten. Dat is een groot bijkomend voordeel. Zeker als u een ruimte heeft waar iedere dag bezoekers komen. Zijn dat betalende bezoekers, omdat u een museum of historisch gebouw heeft? Dan wilt u natuurlijk al helemaal niet dat de ruimte ontoegankelijk is. Met de E-Dryer is uw vochtwering buiten uw normale gebruik om te regelen. Niemand zal er last van hebben.

     

Een ander voorbeeld van vochtwering met een E-Dryer.

JB Muurdroging levert en plaats de E-Dryer bij particulieren, ondernemers en beheerders van gebouwen. Dat doen we door heel Nederland. De vochtwering is dan optimaal geregeld. Een wijnverzamelaar deed bijvoorbeeld een beroep op ons. Hij wilde zijn fraaie collectie wijnen graag in de kelderruimte opgeslagen hebben. De klimaatregeling was in deze ruimte echter niet optimaal door een te hoge luchtvochtigheid. Schimmel op de muren en een muf stinkende geur overschaduwde het plezier om deze ruimte te gaan gebruiken. Na het plaatsen van een E-Dryer in de kelderruimte en het inregelen van de software was deze ruimte binnen een aantal maanden uitermate geschikt om de wijncollectie te huisvesten.

Welke voordelen geniet u met een E-Dryer?

  • Geen hak- en breekwerk nodig
  • Een uitstekende klimaatbeheersing in vochtige ruimtes
  • Snel geplaatst en snel resultaat
  • Voordeliger dan conventionele methodes
  • Fikse besparing op uw energienota

     

Neem contact met ons op voor de oplossingen in vochtwering!

JB Muurdroging is uw leverancier van de E-Dryer. Wij zorgen voor plaatsing en het inregelen van de software. U kunt rekenen op een apparaat van de beste kwaliteit en met gebruikmaking van de modernste technieken en software. U bereikt ons voor meer informatie en het maken van een afspraak op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Stuur een terugbelverzoek of mail naar info@drogemuren.nl als u wilt dat wij u terugbellen. U kunt er ook uw vochtprobleem in beschrijven.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel