De ideale oplossing bij vochtproblemen!

Wilt u een oplossing tegen schimmel door optrekkend vocht op de muur? Bent u de vochtproblemen met uw muur meer dan zat? Weet u niet meer hoe u de schimmel op de muren definitief start? Dan hebben we bij JB Muurdroging de oplossing voor u. De E-Dryer is een slim apparaat. Hiermee zorgt u dat het binnenklimaat weer op orde komt. Schimmel verdwijnt en komt daarna ook niet meer terug. Hoe kan dit? Dat zult u zich misschien afvragen. Het antwoord is simpel; de E-Dryer is namelijk zo gemaakt dat het een permanente oplossing biedt tegen vochtproblemen met de muur. Wilt u weten hoe ook uw muur binnenkort weer een normaal en gewenste droogheid heeft? Neem dan contact op met JB Muurdroging via telefoonnummer 085-0606246 .

     

Hoe komt het dat schimmel op de muur verdwijnt met een E-Dryer?

Deze vraag krijgen we bij JB Muurdroging regelmatig. De E-Dryer werkt als volgt: in het apparaat is software opgenomen die een zwak elektromagnetisch veld aanstuurt. Dit zorgt ervoor dat vocht uit de grond niet kan opstijgen en daardoor start het drogingsproces van de muren. Het plaatsen van het apparaat is binnen een paar minuten gedaan. Het inregelen en meten wordt vooraf geregeld. De instelling van het elektromagnetische veld is afhankelijk van de plaatselijke situatie. We voeren hierover vooraf een gesprek met u. Dan weet u ook direct waar u aan toe bent en wat uw investeringskosten zullen zijn. In de meeste situaties zijn we hierbij voordeliger dan het conventioneel bestrijden van een muur met schimmel door optrekkend vocht.

5 Redenen om te kiezen voor een E-Dryer:

We noemen u graag een aantal specifieke kenmerken van de E-Dryer. In veel gevallen zal dan blijken dat de E-Dryer de voorkeur krijgt boven een conventionele aanpak van een muur die schimmel heeft. Deze kenmerken zijn:

  • Eenvoudig te plaatsen zonder dat een ruimte vrijgemaakt moet worden
  • Geen hakken en breken in muren en vloeren
  • Modernste techniek met langjarige metingen en stabiel resultaat
  • Geen gebruik van chemische middelen of andere milieubelasting
  • Een duurzame oplossing

     

Contact met JB Muurdroging over uw schimmel op de muur.

Wij helpen u graag met de oplossing van vochtproblemen door optrekkend vocht. Voor informatie en het maken van een afspraak belt u ons op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw probleem voor te leggen en foto’s van de huidige situatie in te sturen. Gebruik hiervoor het terugbelverzoek of mail naar info@drogemuren.nl. Schakel ook JB Muurdroging in bij schimmel op de muur.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel