Oplossingen voor problemen met de vochthuishouding in panden!

Heeft u last van optrekkend vocht? Dat kan dit voor serieuze problemen in uw pand zorgen. Bij JB Muurdroging bieden we oplossingen bij vochtproblemen in panden. De oplossing is de levering en plaatsing van de E-Dryer. Deze leveren en plaatsen we door heel Nederland. Het apparaat zorgt ervoor dat vochtproblemen serieus worden aangepakt. De vochtregulering wordt aangestuurd op een manier die de problemen oplost. De termijneffecten zijn hierbij overduidelijk. Alle nadelen vallen weg door het gebruik van de E-Dryer. Deze werkt namelijk permanent en evenwichtig. De balans in de vochthuishouding is bij voortduring zo goed als deze kan zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om optrekkend vocht te beheersen? Uw woning veilig en gezond maken? Laat JB Muurdroging u dan van meer informatie voorzien.

     

Hoe werkt een E-Dryer?

Een E-Dryer is een Duitse vinding. In Nederland wordt de E-Dryer geleverd en geplaatst door JB Muurdroging. De E-Dryer is eenvoudig te plaatsen en binnen enkele minuten geïnstalleerd in uw pand. De software in het apparaat is ingenieus en meet voortdurend het vochtgehalte in de muren van uw pand. Vervolgens wordt een zwak elektromagnetisch veld op de muren aangestuurd om het opstijgen van het vocht te stoppen. Er zijn verschillende instellingen in de software mogelijk. Dit is afhankelijk van het aantal muren dat problemen heeft met optrekkend vocht. Daarbij wordt bepaald hoeveel elektromagnetische velden moeten worden aangestuurd. Bij JB Muurdroging leggen we u graag meer uit over de oplossing bij vochtproblemen in uw situatie.

De nadelen van optrekkend vocht in uw pand.

De oplossing tegen optrekkend vocht vindt u in de E-Dryer. De reden om juist voor deze oplossing te kiezen is evident. Denkt u maar eens aan de nadelen die dit optrekkend vocht in uw pand kan betekenen:

  • Vochtige muren die onooglijk zijn
  • Schadelijk voor de gezondheid
  • Beschimmelde muren schrikken in ieder geval bezoekers af
  • Hogere stookkosten
  • Schadelijk voor andere objecten in te vochtige ruimtes

     

Neem contact met ons op over vochtproblemen door optrekkend vocht.

Bij JB Muurdroging leveren en plaatsen we de revolutionaire E-Dryer. We leggen u graag persoonlijk uit wat we door het inzetten van de E-Dryer bij u kunnen betekenen. Bel ons daarover op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt uw probleem ook aan ons voorleggen door het terugbelverzoek op de website in te vullen of via de mail aan info@drogemuren.nl. Zien we u binnenkort? Om de problemen met optrekkend vocht op de te lossen?

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel