De oplossingen bij vochtproblemen liggen bij u om de hoek!

Heeft u moeite met de bestrijding van optrekkend vocht in uw pand in Dordrecht? Zoekt u in Dordrecht een oplossing voor uw vochtproblemen door opstijgend vocht? Dan ligt de oplossing bij JB Muurdroging. Wij hebben vestigingen door heel Nederland. Onze hoofdvestiging is echter dichtbij u in Dordrecht. Namelijk in Zwijndrecht. Hiervandaan leveren en plaatsen wij de E-Dryer. Heeft u er al eens over gehoord? Of heeft u de succesvolle toepassing bij schimmel aan de muur of bijvoorbeeld een vochtige kelder weleens ervaren? Als dit zo is, dan weet u vast dat het vocht in huis op een aanvaardbaar niveau komt. Het optrekkend vocht wordt genormaliseerd. De luchtvochtigheid op normaal peil komt. De schade aan de muren voorkomen kan worden. Heeft u nog geen kennis gemaakt met de E-Dryer? Heeft u wel behoefte aan een oplossing voor uw vochtproblemen in Dordrecht of elders? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

     

Waarom de E-Dryer zo succesvol is.

De E-Dryer is ontwikkeld in Duitsland en heeft de weg naar consumenten en ondernemers inmiddels ruimschoots gevonden. Het succes wordt verklaard door de ingenieuze toepassing van elektromagnetisme. Een zwak elektromagnetisch veld wordt toegepast volgens maatwerk. Precies de veldsterkte die in uw situatie het beste zal werken. Juist deze slimme maatwerkoplossingen zorgen voor de populariteit. Ook in Dordrecht zijn inmiddels steeds meer mensen overtuigd van de revolutionaire werking van de E-Dryer.

Vochtbestrijding. Conventioneel of liever toch met een moderne E-Dryer.

Twijfelt u in Dordrecht tussen een conventionele methode of de E-Dryer in te zetten tegen vochtproblemen? Dan wijzen we u graag op de volgende voordelen van de E-Dryer:

  • Maatwerk oplossingen
  • Geen hak- en breekwerk
  • U kunt al uw ruimtes gewoon blijven gebruiken
  • Digitale afleesapparatuur, waardoor succes meetbaar is
  • Geen milieubelasting en zeker geen chemische middelen nodig

  

Contact opnemen met de specialisten van de E-Dryer in Dordrecht

JB Muurdroging helpt u graag verder met informatie. Over de manier waarop de E-Dryer u kan helpen om de vochtbestrijding in uw pand aan te pakken. De manier waarop het apparaat helpt om de kelder vrij van optrekkend vocht te maken. Of hoe het opstijgen van vocht voorkomen wordt in (oude) panden. Zullen we ook het vocht in uw huis aanpakken? Uw vochtwering in Dordrecht op peil brengen? Bel ons dan voor informatie en leg uw situatie aan ons voor. Ons telefoonnummer is 085-0606246 of de expert 06-81048019. Vul het terugbelverzoek op de website in of mail naar info@drogemuren.nl als u liever teruggebeld wilt worden. Bijvoorbeeld over de schimmel op de muur bij u in Dordrecht.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel