Vochtbestrijding vraagt om professionele oplossingen.

Heeft u optrekkend vocht in uw pand in Nijmegen? Wilt u de kelder vrij van optrekkend vocht maken, maar lukt dit (nog) niet zo goed? Heeft u het helemaal gehad met die te vochtige kelder? Dan biedt JB Muurdroging waarschijnlijk uitkomst. Wij plaatsen en leveren namelijk door heel Nederland de E-Dryer. De e-Dryer wordt ook bij u in Nijmegen steeds meer bekend. Het apparaat is ontwikkeld in Duitsland en is voorzien van slimme software. Dit zorgt ervoor dat vochtwering kan worden gedaan waar dit anders niet mogelijk of te duur was. Ook in Nijmegen zorgen vochtige muren voor gezondheidsklachten. Die schimmel op de muur is natuurlijk ook niet goed voor uw gezondheid. Heeft u er daarnaast weleens bij stilgestaan dat uw energienota veel hoger kan zijn door het vocht in huis en andere vochtproblemen?

       

Wat meer inhoudelijke informatie over de E-Dryer.

De E-Dryer is een apparaat dat in Duitsland is ontwikkeld. Het werkt met een zwak elektromagnetisch veld. Door de juiste veldsterkte en de juiste instelling wordt opmerkelijk succes bereikt bij de vochtbestrijding. Ook bij u in Nijmegen en omgeving mochten wij al diverse E-Dryers leveren en plaatsen.

Welke voordelen heeft de E-Dryer t.o.v. conventionele middelen?

Een aantal belangrijke voordelen die de E-Dryer heeft ten opzichte van conventionele middelen bij vochtbestrijding:

  • Geen hak- en breekwerk in uw pand in Nijmegen of elders
  • Binnen een paar minuten geplaatst en dan volledig operationeel
  • Milieuvriendelijke toepassing zonder chemicaliën
  • Voordeliger dan conventionele middelen in de meeste situaties
  • Zeer geschikt voor monumentale panden

Dat laatste geldt natuurlijk ook voor woningen en monumentale panden waar u eigenlijk geen moment zonder de ruimtes kan. U maakt gewoon gebruik van het pand, zoals u altijd doet en intussen doet de E-Dryer het werk. Daar heeft u in Nijmegen en elders gewoon geen omkijken naar.

     

De vochtproblemen in uw pand in Nijmegen aanpakken? Bel ons!

JB Muurdroging is uw specialist in vochtbestrijding. Wij werken vanuit diverse vestigingen in Nederland. Ook bij u in Nijmegen is er een in de buurt. Lukte het u voorheen niet om de kelder vrij van optrekkend vocht te maken? Met onze hulp gaat het nu misschien wel lukken. Heeft u de vochtwering onvoldoende onder controle? De E-Dryer biedt uitkomst. Bel ons maar eens voor meer informatie! U bereikt ons op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Toch liever uw probleem over optrekkend vocht met een bericht aan ons voorleggen? Vul dan het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl. De E-Dryer zorgt ook bij u in Nijmegen voor de oplossingen bij vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel