Optrekkend vocht kan voor veel ellende zorgen.

Heeft u last van vochtproblemen in uw pand in Delft? Zoekt u een goede oplossing bij optrekkend vocht in de muren of heeft u last van schimmel aan de muur? Dan helpt JB Muurdroging met de E-Dryer. Deze leveren en plaatsen we bij u in Delft. Overigens werken we niet alleen in Delft, maar door heel Nederland. De E-Dryer zorgt voor oplossingen bij vochtproblemen. Daarnaast is deze ook zeer geschikt om de kelder bij optrekkend vocht weer bruikbaar te maken. Vochtbestrijding kunt u in eigen hand nemen. In Delft hebben wij de E-Dryer al aan een diverse klanten mogen leveren. Vocht in huis, een vochtige kelder en schimmel aan de muur kan definitief tot het verleden behoren. Vraag JB Muurdroging maar eens naar de mogelijkheden. Vochtbestrijding in Delft is nu op een efficiënte manier mogelijk.

     

De werking van de E-Dryer.

De E-Dryer is ontwikkeld in Duitsland als apparaat dat helpt bij vochtbestrijding. Het zorgt voor langdurige oplossingen bij vochtproblemen door optrekkend vocht in muur of kelder. Het apparaat is voorzien van slimme software. Deze wordt zo aangestuurd, dat de vochtige kelder droger wordt. De schimmel aan de muur zal verdwijnen. Optrekkend vocht stopt en zal geen invloed hebben op het vocht in huis. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van een zwak elektromagnetische velden. Deze worden aangestuurd door de software. Wilt u in Delft uw vochtproblemen in huis ook grondig aanpakken? Kies dan voor een E-Dryer. JB Muurdroging is uw leverancier in Delft.

De voordelen van de E-Dryer.

De E-Dryer kent een aantal sterke punten. Deze punten zijn onderscheidend ten opzichte van de aanpak van vochtproblemen met conventionele methoden.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • Geen toepassing van chemische middelen met de E-Dryer
  • Aan te sturen met slimme software
  • Nauwkeurige meting en voortdurend aanpassing aan de situatie
  • Geen hak- en breekwerk nodig en snel geplaatst
  • Gegevensmeting tot wel 10 jaar. Duidelijk digitaal display

U houdt met het gebruik van de E-Dryer voortdurend het overzicht over uw optrekkend vocht. Uw vochtbestrijding is (eindelijk) meetbaar een stuurbaar. Kiest u nu ook voor de E-Dryer om optrekkend vocht te stoppenen uw vochtproblemen aan te pakken?

     

Neem voor uw E-Dryer in Delft contact op met JB Muurdroging!

JB Muurdroging vertelt u graag meer over de mogelijkheden bij optrekkend vocht in huis. U kunt ons daarvoor bellen op telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. U kunt natuurlijk ook ons terugbelverzoek op de website invullen of mailen naar info@drogemuren.nl. JB Muurdroging zorgt voor een oplossing bij vochtproblemen in Delft en elders in Nederland.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

 

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel