Pak de vochtige kelder aan en los vocht in huis definitief op.

Heeft u in Den Haag last van opstijgend vochtproblemen? Is het optrekkend vocht verantwoordelijk voor schimmel op de muur? Pak deze problemen in Den Haag en elders aan met een E-Dryer. Uw leverancier in Den Haag van de E-Dryer is JB Muurdroging. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer door heel Nederland. Ook bij u in de buurt van Den Haag hebben wij een vestiging.

     

Bescherming van monumentale panden in Den Haag.

Talrijke monumentale panden sieren Den Haag. Dat daar vochtproblemen aan de orde van de dag zijn mag geen verbazing wekken. Vocht in huis komt veel voor. Optrekkend vocht langs niet geïsoleerde muren kan voor schimmel aan de muur zorgen. Vochtwering is met conventionele methoden lastig en vaak kostbaar. Wilt u weten waarom juist in monumentale panden een E-Dryer de oplossing kan vormen? Leg uw situatie dan gewoon eens aan ons voor. Wij geven u gratis een advies en een richtprijs. Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie. Ten eerste of de E-Dryer inderdaad de perfecte oplossing is. Ten tweede omdat de prijs afhankelijk is van het bereik en de sterkte van het elektromagnetisch veld.

Een aantal kenmerken van de E-Dryer.

We leggen u graag meer uit over de E-Dryer tegen opstijgend vocht en wat deze voor u in Den Haag kan betekenen. Tegen vochtproblemen, de schimmel muur, een vochtige kelder bij optrekkend vocht. De uiteindelijke schade kan worden voorkomen door de vochtbestrijding aan te pakken met de E-Dryer. Deze kenmerkt zich door:

  • Apparaat nauwkeurig in te stellen met moderne software
  • Na nauwkeurige metingen het elektromagnetisch veld aanpassen
  • Voortdurend controleerbaar op digitaal display
  • Data logger die tot 10 jaar opslag biedt
  • Lage aanschafprijs t.o.v. vele conventionele alternatieven

     

Vochtbestrijding nodig in Den Haag? Laat ons de vochtproblemen oplossen!

Laat JB Muurdroging u helpen bij het aanpakken van vocht in huis en optrekkend vocht. Wij leveren en plaatsen de E-Dryer. Informeer of deze moderne toepassing op het gebied van vochtige muren en andere vochtproblemen ook iets voor u is. Bel voor informatie en een richtprijsindicatie met telefoonnummer 085-0606246 of de expert 06-81048019. Vindt u het prettig om teruggebeld te worden door ons? Stuur een terugbelverzoek of mail naar info@drogemuren.nl. JB Muurdroging helpt u met de E-Dryer vochtproblemen in Den Haag op te lossen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel