Muffe geur door slechte vochtbestrijding is nog maar het minste

Heeft u last van stank door optrekkend vochtproblemen in Tilburg? Dan bent u misschien best weleens naar een geschikte oplossing op zoek geweest. Mogelijk heeft u toen afgezien van vochtbestrijding, omdat er te veel hak- en breekwerk bij aan te pas zou komen. Dat is bij conventionele methoden in vochtbestrijding en het tegengaan van opstijgend vocht inderdaad vaak het geval. Met een Duitse vinding biedt JB Muurdroging u nu een oplossing. Deze oplossing bestaat uit het leveren en plaatsen van een E-Dryer bij u in Tilburg. Dit is een apparaat met slimme software. Nu zal het eindelijk lukken om het vocht in huis weg te werken. De kelder weer bruikbaar te maken en de schimmel aan de muur in de vochtige kelder in Tilburg te laten verdwijnen!

     

Wat doet de E-Dryer?

De E-Dryer zorgt voor het elektronisch ontvochtigen van muren. Hoe we met een zwak elektromagnetisch veld zorgen voor een solide oplossing is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daar leggen we u in een persoonlijk gesprek natuurlijk graag nog veel meer over uit.

De gevolgen van optrekkend vocht in de muren.

Om u een paar voorbeelden te noemen van de gevolgen die u kunt ondervinden van vochtproblemen in Tilburg:

  • Schimmelend behang
  • Schimmelgeur en muffe lucht
  • Zoutuitbloeiingen
  • Loslaten stucwerk
  • Gezondheidsrisico’s en hogere energierekening

Bent u eigenaar van een pand in Tilburg? Dan beseft u ook vast dat de vochtige muren en het optrekkend vocht zorgen voor een waardevermindering van uw pand. Voorkom dus ook om die reden opstijgend vocht, een vochtige kelder en vochtige muren; kies voor een E-Dryer.

     

Kies ook voor oplossing van uw vochtprobleem in Tilburg!

Zoekt u in Tilburg naar een oplossing voor uw vochtproblemen in huis of kantoor? Schimmel aan de muur of vochtige muren die maar niet droog willen worden? Uw kelder eindelijk vochtvrij maken? Neem dan contact op met JB Muurdroging en bel 085-0606246 of de expert 06-81048019 voor informatie. Over de E-Dryer en wat deze in uw situatie kan betekenen. Opstijgend vocht kan worden voorkomen. Vochtwering wordt nu echt serieus aangepakt. De vochtige kelder en het vocht in huis zullen uw woning of kantoor niet meer verpesten. U hoeft zich niet meer te schamen voor de stank in uw pand. Wilt u liever teruggebeld worden over uw vochtproblemen in Tilburg? Dan kunt natuurlijk ook het terugbelverzoek invullen of mailen naar info@drogemuren.nl. Wij nemen dan zelf zo spoedig mogelijk contact met u op. De E-Dryer geeft de oplossing bij vochtproblemen in Tilburg.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel