Vocht in huis of schimmel aan de muur in uw kantoor?

Heeft u last van vochtproblemen in Utrecht? Is het vocht in huis of in de kelder ernstig? Zo ernstig dat er schimmel op de muur staat? De vochtige muren zorgen voor stankoverlast? Dan is er een oplossing. Met de E-Dryer zorgt JB Muurdroging voor oplossingen bij u in Utrecht. We leveren de E-Dryer in Utrecht en door heel Nederland. Optrekkend vocht in huis, vochtige muren en schimmel aan de muur. Dit is een aantal problemen die met de E-Dryer kan worden aangepakt. Meestal leidt dit tot een permanente oplossing voor optrekkend vocht en bijna altijd vochtige muren. Wilt u weten hoe u de vochtbestrijding en vochtwering in Utrecht en elders grondig aan kunt pakken? Neem dan contact met ons op voor informatie en een prijsindicatie.

     

Over JB Muurdroging.

Wij werken met een team van specialisten vanuit diverse vestigingen. Deze vestigingen zijn verspreid over Nederland. Ook bij u in de buurt van Utrecht hebben we een vestiging. Dit zorgt ervoor dat we altijd snel bij u kunnen zijn. Voor het plaatsen van de E-Dryer. We geloven in dit van origine Duitse apparaat. Deze is voorzien van moderne software. Het zorgt voor voortdurende metingen en aanpassingen met behulp van een zwak elektromagnetisch veld. Afhankelijk van de situatie helpt de E-Dryer om een kelder of souterrain weer vrij van opstijgend vocht te maken. Optrekkend vocht te bestrijden. Vochtige muren aan te pakken. Vochtwering in een vochtige kelder met de E-Dryer is een beproefde methode. Deze heeft al voor duizenden oplossingen bij vochtproblemen gezorgd. Ook bij u in Utrecht is de E-Dryer gebruikt om bijvoorbeeld de kelder waterdicht te maken en schimmel aan de muur te verjagen.

Problemen die bestreden worden met de E-Dryer:

  • Opstijgend vocht op de begane grond
  • Uitbloeiende zouten
  • Optrekkend vocht in kelder of souterrain
  • Vochtige muren en schimmel aan de muur
  • Vochtige kelder

     

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden met een E-Dryer in Utrecht?

Bel dan met JB Muurdroging op 085-0606246 of de expert 06-81048019 voor informatie en een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u liever uw vochtproblemen in Utrecht aan ons voorleggen met foto’s en/of uitleg met tekst? Vul dan het terugbelverzoek in of mail naar info@drogemuren.nl. Wij nemen dan contact met u op. Optrekkend vocht, vochtige muren en een vochtige kelder? Allemaal onderwerpen waar u met de E-Dryer succesvol werk van maakt. De E-Dryer is daarmee, ook bij u in Utrecht, de oplossing tegen vochtproblemen.

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel