Schimmel op de muren door optrekkend vocht.

Schimmel onderaan de muur of in de kelder? Dan kan het gaan om optrekkend vocht.
Stop het optrekkend vocht, dan komt de schimmel ook niet meer terug.

Oorzaak: optrekkend vocht

Bij oude huizen is er geen waterkering tussen fundering en muur, waardoor vocht vanuit de grond ongehinderd kan opstijgen tot boven de plint. Meer ventileren of de muur waterdicht afsmeren helpt dan niet, want er komt steeds opnieuw vocht uit de fundering omhoog.
Pak het probleem bij de bron aan: stop het opstijgend vocht definitief met de E-Dryer.

Is het huis gebouwd na 1965 of zit de schimmel bij het plafond of alleen in de badkamer? Dan is er meestal een andere oorzaak: ventilatieprobleem, lekkage, enz. Kijk bij twijfel over de oorzaak bij de voorbeeldfoto's onderaan de pagina, of lees Hoe stop ik schimmelgroei.

     

Stop het vocht in alle muren

De E-Dryer stopt het optrekken van het vocht in alle muren van uw huis of kelder, bij binnenmuren en bij buitenmuren, dus niet alleen de muren waar nu het probleem al aanwezig is maar ook preventief in alle muren waar wel al vocht aan het optrekken is maar nu het probleem nog niet zichtbaar is.

Werking

De E-Dryer werkt niet met injectage van een chemisch middel in honderden geboorde gaten in de muur, maar draadloos via elektro osmose: een elektrische spoel zendt op een zeer lage frequentie impulsen uit waardoor de cohesie van de watermoleculen wordt verstoord en het vocht in de muren niet meer capillair kan opstijgen. Zo hoeft alleen het nog aanwezige overtollige vocht in de muur op de natuurlijke manier te verdampen. Lees hier meer over de werking.
Binnen 4 tot 8 weken is al zoveel vocht uit de muren verdampt dat schimmel niet meer kan leven op de droge muren. Alle muren in de kelder en in huis worden weer helemaal droog.

Van kleine kelder tot groot woonhuis

Het systeem is geschikt voor grote en kleine gebouwen, van kleine kelders of woonhuizen tot grote monumentale panden. De installatie is binnen een uur uitgevoerd. Met meetpunten in de muur ziet u bij installatie en bij nacontroles dat het systeem exact doet wat u wenst: droge muren! U kunt zelfs de voortgang van de droging aflezen op het display van de E-Dryer.

     

Garantie

Het E-Dryer systeem is al vele tienduizenden keren in heel Europa succesvol toegepast. Klik hier voor referenties en vele voorbeelden van huizen in heel Nederland waar het optrekkend vocht succesvol werd gestopt met de E-Dryer.

JB Muurdroging heeft jarenlange ervaring met het droogleggen van huizen, en is overtuigd van het succes. Daarom krijgt u altijd 6 maanden niet goed geld terug garantie en de optie om de helft pas na die 6 maanden te betalen. U loopt dus geen risico!

Los het nu op!

Optrekkend vocht? Ik wil droge muren!

Benieuwd of de E-Dryer voor u ook de juiste oplossing is?

Bel  naar  085-0606246 of de expert 06-81048019.
Stuur een terugbelverzoek.
Mail naar info@drogemuren.nl of kijk op de contactpagina voor de rechtstreekse mailadressen.

© 2016 - 2024 JB Muurdroging | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel